BAFRA ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi üyesi olan her meslek gurubuna ve her mesleki sınıfa ayrı ayrı iftar yemeği düzenledi.

BAFRA ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNDEN İFTAR YEMEĞİ

 

    Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.Ramazan ayının yaşattığı bu manevi duygunun daha nice yıllar aynı şekilde sürdürülmesini de dileyen Genççakır, artık geleneksel hale getirdikleri bu iftar yemekleri sayesinde tüm üyelerle manevi bir atmosferde bir araya gelerek, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiklerini söyledi.

    Bafra Şehir Kulübünde düzenlenen iftar programına; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, oda başkanları ve yönetim kurulu çok sayıda esnaf katıldı.  

                   BAFRA’DA ESNAF TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

     Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.

     Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır,9 gün boyunca; Bafra ilçesinde faaliyet gösteren C plakalar, Bafra-Samsun Minibüs Garajı, Bafra-Engiz Minibüs Garajı, Dolmuş hatlarının hepsi, taksiciler ve Köy Minibüsçülerine iftar verdi.  

      İftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara da teşekkür eden Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ilçede bulunan oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. 

   Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, “Bu akşam burada, Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet ve Kredi Kooperatifinin iftarına hepiniz katıldığınız için hepinize ayrı ayrı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi olarak aldığımız karar üzerine 9 gündür üyelerimize iftar yemeği veriyoruz. Her mesleki gurubun, her mesleki sınıfın ayrı ayrı iftar yemeklerini, 100 ile 150 kişi olarak verdik. Biliyorsunuz, Onbir ayın sultanı Ramazan ayı dayanışmanın, sevginin, saygının, hoşgörünün, birleşmenin ve insan duygularının, insan maneviyatının ön plana çıktığı bu ayı değerlendirmek için bu sene iftar yemeğini organize ettik. Bafra her zaman ahde vefayı bilen bir ilçedir. Bu akşamki iftar yemeğimize hepiniz katıldınız. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

    Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, “ Bafra’ya geldiğim ilk günden beri, birkaç talebim oldu. Yapıcı, olumlu, pozitif tutumundan dolayı Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün burada güzel bir atmosfer var. Oda başkanlarımızda bugün buradalar. Bu güzel geceler, inşallah hayırlara vesile olur. Bugün aranızda olmaktan da büyük mutluluk duydum. Sizlere kapımız, gönlümüz, yüreğimiz sizlere sonuna kadar açık” diye konuştu.

           NAMIK AZGIN  
          

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER