Bafra İHH’dan Suriye’ye Acil Un Yardımı Çağrısı

Altuntaş,",”İHH olarak gerek Reyhanlıdaki fırınlardan, gerek bölgedeki sivil toplum kuruluşlarından un bağışı alıyoruz. Üç yıldır, bu şekilde hizmete devam ediyoruz” dedi.

Bafra İHH’dan Suriye’ye Acil Un Yardımı Çağrısı

     Bafra İnsani Yardım Derneği( BİYAD) Başkanı İlyas Altuntaş, Suriye’de günlük ekmek üretiminin 200 bine çıktığını belirterek,”İHH olarak gerek Reyhanlıdaki fırınlardan, gerek bölgedeki sivil toplum kuruluşlarından un bağışı alıyoruz. Üç yıldır, bu şekilde hizmete devam ediyoruz” dedi.
“DİREK UN OLARAKTA DERNEĞİMİZE BAĞIŞ YAPILABİLİR”
     Bafra İnsani Yardım Derneği( BİYAD) Başkanı İlyas Altuntaş ”Reyhanlıdaki İHH’nın fırınında üretilen ekmekler Suriye içlerine kadar ulaştırılmakta, ekmek üretimi için çok miktarda una ihtiyaç duymaktayız. İhtiyaçlarımızı genelde gönüllü Türk halkı karşılamaktadır. Şuan depolarımız da, un stokumuz tükenmek üzeredir. Çok acil una ihtiyaç duymaktayız. Bir çuval un bedeli 60 TL’dir. Vatandaşlarımızın derneğimize ulaşması veya internet üzerinden Türkiye Finans Bankası Bafra Şubesi 2950561-1nolu hesap’a veya IBAN No: TR53 0020 6001 8002 9505 6100 01 nolu hesaplara un bedeli belirterek, yardım yapılabilir. Halkımıza duyarlılığı için şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
               NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER