BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra’da faaliyet gösteren gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

    Bafra Öğretmenevinde kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Bafra Kaymakamı Halis Arslan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışarak, Bafra’nın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için yapılması gerekeni konuştu.
    Bafra Kaymakamı Halis Arslan, basın mensuplarının gününü tebrik ederek, kendileri ile bir süre gündemi değerlendirdi.
     Kahvaltıya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra’da faaliyet gösteren gazete, internet, radyo yetkilileri ve muhabirleri katıldı.
     Bafra Kaymakamı Halis Arslan, kahvaltı sonrası bir açıklama yaparak,”Toplumun gözü, kulağı ve sesi olma görevini üstlenen, yaptıkları iş gereği ilkeli, tarafsız ve so Rumlu gazetecilik anlayışı doğrultusunda objektif ve olaylara farklı bakış açıları gereken gazeteciler, toplumun bilgilenmesinin sigortası olmaktadır. Yaptıkları çalışmalar ve görevleri ile çok sesliliğe ve düşünce özgürlüğüne de katkıda bulunan gazetecilerimiz, haberin kaynağına, haber konusu olgunun meydana geldiği yere göre türlü zorluklarla mesleklerini icra etmektedirler. Bu özverili mesleği yaparak çok önemli bir kamusal görevi icra eden tüm basın emekçilerinin çalışan gazeteciler gününü sağlık, mutluluk ve esenler dileklerimle kutluyorum” dedi.  
     Basın mensuplarıyla birlikte Bafra ile ilgili fikir –alışverişinde de bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, hep birlikte Bafra’yı daha iyi yerlere taşıyacaklarına inandığını kaydetti. 
                NAMIK AZGIN 

 



 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER