Bafra Sebze ve Meyve Halinde Fiyatlar Arttı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde yerli beyaz lahana, hibrit lahana, brokoli, pırasa da fiyatlar artı.

Bafra Sebze ve Meyve Halinde Fiyatlar Arttı

   Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, yerli beyaz lahananın kilosu 70 kuruş, hibrit lahanası 40 lira, kırmızılâhana 1 lira, brokoli 2 lira, pırasa 1 lira 50 kuruş ile 1 lira 80 kuruş arasında satılıyor.
    Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, sebze komisyoncu Mehmet Torun, geçen sene 50 ile 60 kuruş arasında satılan beyaz lahana, kırmızılâhana, brokoli, pırasa da bu sene fiyat açısında çiftçiyi memnun ettiğini söyledi. 
     Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Yaş Sebze ve Meyve Halinde, sebze komisyonculuğu yapan Bafra Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Torun, ”Bafra ovasında şuan sebze iyi para ediyor. Sebzenin fiyatları da iyi sebze üreten güzel para alıyor. Bizim Bafra’da yerli beyaz lahananın kilosu 70 kuruş, hibrit lahanası 40 lira, kırmızılâhana 1 lira, brokoli 2 lira, pırasa 1 lira 50 kuruş ile 1 lira 80 kuruş arasında satılıyor. Sebze fiyatları çok iyi Bafra ovasının sebzeleri Türkiye’nin her tarafında para ediyor. Bafra ovasının sebzesi Türkiye’nin muhtelif yerlerine gidiyor” dedi. 
                    NAMIK AZGIN   

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER