BAFRA’DA GÖLETTEN CESEDİ ÇIKARILAN MEHMET ALİ VE YUNUS SEMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

Bafra ilçesindeki Gıcı Gölünde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ali Semiz(35) ve Yunus Semiz(38) cenaze töreni yapıldı.

BAFRA’DA GÖLETTEN CESEDİ ÇIKARILAN MEHMET ALİ VE YUNUS SEMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

         Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek hayatını kaybedenlerden Yunus Semiz (38) ile yeğeni Mehmet Ali Semiz'in (35) Çatak Mahallesi'ndeki evlerinden alınarak, Sarıçevre Çatak Mahallesi Camisi'ne getirildi. Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından Yunus ve Mehmet Ali Semiz'in cenazeleri, aile mezarlığında toprağa verildi.

                    SEMİZ AİLESİNİN YAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

     Dün cesedine ulaşılarak otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Mehmet Ali Semiz ve Yunus Semiz Çatak Mahallesinde bulunan evlerine götürüldü.

     Evlerinin önünde alınan helallikten sonra cenazeler Sarıçevre Köyü Çatak Mahallesi Camiine getirildi.

MEHMET ALİ SEMİZ VE YUNUS SEMİZ GÖZYAŞI VE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

     Mehmet Ali Semiz ve Yunus Semiz ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çatak Mahallesinde bulunan Aile kabristanlığında toprağa verildi. Mehmet Ali Semiz ve Yunus Semiz’in cenaze namazını Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek kıldırdı.

     Cenaze merasimine; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, İşadamları, Mesleki oda temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                        NAMIK AZGIN 
       

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER