banner221

Bakan Fakıbaba'dan Samsunlu çiftçilere selam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Ladik'te ziyaret ettiği Deliahmetoğlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Göksun’un evinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı arayarak çiftçiler ile görüştürdü.

Bakan Fakıbaba'dan Samsunlu çiftçilere selam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Ladik'te ziyaret ettiği Deliahmetoğlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Göksun’un evinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı arayarak çiftçiler ile görüştürdü.

BAŞKAN YILMAZ'DAN MUHTARLARA ZİYARET

Ladik ilçesi yatırım inceleme programları kapsamında muhtarları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Şıhlı Mahallesi Muhtarı Sezai Balcı ve Deliahmetoğlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Göksun'u ziyaret etti. Muhtarlar ille sohbet ettikten sonra kırsal kalkınma projeleri kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ahır ve Saanen keçisi desteği alan ve Deliahmetoğlu mahallesinde yaşayan Ahmet Aygül’ü evinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, “Ahmet kardeşimize geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz kırsal kalkınma projesi kapsamında 20 adet Saanen Keçisi vermiştik. Ahırının yapımında da Büyükşehir Belediyesi olarak yardımcı olduk. Şimdi bugün geldiğimizde hayvan sayısının 50'ye yükseldiğini ve önümüzdeki bir kaç ay içinde keçilerin yavrulayacağını öğrendik. Bu bizi fazlasıyla memnun etti” dedi.

FAKIBABA: TÜRKİYE TARIM VE HAYVANCILIKTA İSTİKRARA KAVUŞACAK

Başkan Yılmaz daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Esref Fakıbaba'yı arayarak çiftçilerle görüştürdü. Fakıbaba telefonda yaptığı konuşma sırasında Turkiye'de tarım ve hayvancılığın sistematik şekilde ilerlediğine dikkat çekerek ,”Kalkınma köylerden başlar. Eğer köylerdeki kardeşlerim kalkınmamışsa, para kazanamıyorsa, işiyle meşgul olup mutlu olamıyorsa inanın şehirde mutlu olamaz. Bunu bilen bir kardeşiniz olarak tarım ve hayvancılık adına çalışmalar yapıyoruz. Şuna emin olun tarım ve hayvancılığın önü açık. Zaman zaman sıkıntılar olabilir ama göreceksiniz bir istikrara kavuşacak. Yani hayvan besleyen de, buğday eken de ne kadar kâr edeceğini bilecek. O dönemlere geleceğiz Allah'ın izniyle. Sayın başkanım size çok teşekkür ediyorum beni bu değerli arkadaşlar ile görüştürdüğün için. Moralleri iyi olsun. Onların mutluluğu benim mutluluğum. Afrin'de görev yapan askerlerimiz dua etsinler bilenlerde bir fetih suresi okusun. Rabbim askerlerimizi korusun” açıklamalarında bulundu.

Başkan Yılmazın Ladik ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler renkli fotoğraflar ile son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER