BAŞKAN GENÇ,’SAMSUNSPOR SAMSUN’UN SESİDİR’

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor'un Samsun’un sesi olduğunu belirterek, şehirlerin yarıştığı günümüzde Samsun’un sporda da en üst ligde olması gerektiğini söyledi.

BAŞKAN GENÇ,’SAMSUNSPOR SAMSUN’UN SESİDİR’

 Samsunspor'un Süper Lig yolunda oynayacağı Play-Off final maçına taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, maçı İstanbul'da Başakşehir Stadı'nda izleyerek kırmızı-beyazl-siyahlı ekibe destek verecek. Antalyaspor ile oynanacak final maçını izlemek üzere İstanbul'a gidecek olan Başkan Genç, Samsunspor'un Süper Lig'e yükseleceğine inandığını söyledi.

                                          “EN ÜST LİGDE OLMALIDIR”
          Samsunspor'un final maçında yalnız olmayacağını belirten Başkan Osman Genç, "Bizler de taraftarlarımızla birlikte takımımızın yanında olacağız. Taraftarlarımıza her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Samsunspor, Samsun’un sesidir, markasıdır. Şehirlerin yarıştığı günümüzde Samsun’u eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanatta, sporda, kısacası her alanda marka yapmak istiyorsak, Samsunspor mutlaka en üst lig olan Süper lig’de olmalıdır. Oyuncularımızın son virajı da geçerek Samsunspor'umuzu Süper Lig'e taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. İnşallah takımımızın yanında olacağız" dedi.

                Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER