Gözyaşı Geceleri Ekibi Nevşehir'de Kaza Geçirdi

Gözyaşı Geceleri tiyatro ekibi "Son Kale Türkiye" gösterisi için Nevşehir'e gelirken Acıgöl yakınlarında kaza geçirdi.

Gözyaşı Geceleri Ekibi Nevşehir'de Kaza Geçirdi

Gözyaşı Geceleri tiyatro ekibi "Son Kale Türkiye" gösterisi için Nevşehir'e gelirken Acıgöl yakınlarında kaza geçirdi.

 

Nevsehir Aksaray karayolunun Acıgöl ile Acıgöl Organize Sanayi arasında kalan kısmında Gözyaşı Geceleri ekibine ait 06 MSB 34 plakalı minibüs kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir’e 30 km kala sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada Gözyaşı Geceleri ekibine ait 06 MSB 34 plakalı minibüs taklalar atarak yol kenarına savruldu.

 

Kaza sonrası Gözyaşı Geceleri ekibinden oyuncu Muhammed Tiyek olay yerinde hayatını kaybederken yaralı sürücü Bekir Erdem Öz ise Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Senarist ve Yönetmen Haşim Akten'in kazayı hafif şekilde atlattığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bu elim Kaza sebebiyle 1 Aralık tarihinde Bafra ilçesinde yapılacağı duyurulan ‘Gözyaşı Geceleri Son Kale Türkiye’ programı da iptal edildi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada; “15 Temmuz FETÖ ihanetine karşı asil milletimizin kahramanlığını ve milletimiz üzerine oynanan oyunları anlatan, 1 Aralık tarihinde Bafra’mızda da program yapacağını duyurduğumuz Gözyaşı Geceleri Ekibi, Nevşehir yakınlarında trafik kazası geçirmiş, Sanatçımız Muhammet Tiyek hayatını kaybetmiş, senarist ve yönetmen Haşim Akten yaralanmıştır. Bu acı olay nedeniyle Bafra programımız iptal edilmiştir. Sanatçımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet ailesine ve gözyaşı ekibine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 17:04

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER