banner223

Harem Turizm Misafirlerini Dönerhan’da Ağırladı

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Harem Turizm; Yazıcı Turizm organizasyonuyla ilçemize gelen misafirlerini Dönerhan Restoranda ağırladı.

Harem Turizm Misafirlerini Dönerhan’da Ağırladı

 Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Harem Turizm; Yazıcı Turizm organizasyonuyla ilçemize gelen misafirlerini Dönerhan Restoranda ağırladı.

 Harem Turizm; Yazıcı Turizm Organizasyonu ile çıktığı Karadeniz Turu gezisinde Bafra’ya gelen Rize’nin Ardeşen ilçesi Kanuni Anadolu Lisesi öğrencilerine Dönerhan Restoranda Bafra Pidesi ikram etti. Harem Turizm Bafra Şube Müdürü Kevser Dinler yaptığı açıklamada; “Rize de faaliyet gösteren Yazıcı Turizm Organizasyonu ilçemize gelen misafirlerimizi Dönerhan Restoranda ağırladık. Karadeniz Turuna katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize Bafra Pidesi ikram ettik. Onlara ilçemizin tescilli damak lezzeti olan Bafra Pidesini tattırmış olduk. Bafra Pidesini çok beğendiler ve gösterilen ilgiden memnun bir şekilde ilçemizden ayrıldılar” şeklinde konuştu.

 Yazıcı Turizm Genel Müdürü Serkan Yazıcı da yaptığı açıklamada; “Harem Turizm Bafra Şube Müdürü Kevser Dinler hanımefendiye göstermiş oldukları ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum.  Tura katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize mükemmel bir lezzet olan Bafra Pidesi ikram ettiler. Misafirlerimiz Bafra Pidesini çok beğendiler” ifadelerini kullandı.

 Gezi programı hakkında da bilgi veren Genel Müdür Yazıcı; “Ardeşen ilçesi Kanuni Anadolu Lisesi öğrencileriyle başladığımız tur programıyla, Ondokuzmayıs Üniversitesi, Samsun Bandırma Vapuru,  Amisos Tepesi’ni ziyaret ettik ve ardından Bafra’ya ulaştık. Buradan Sinop’a hareket edeceğiz ve başta Sinop Cezaevi olmak üzere belirlediğimiz yerleri ziyaret edeceğiz. Bundan sonraki gezi programlarımıza Kuş Cennetiyle birlikte Bafra’nın gezilebilecek mekânlarını da ekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 12:47

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER