MEDYA OTELİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Deaflympics tarihinin en yüksek basın akreditasyonunun sağlandığı Samsun’da, yerli ve yabancı basın mensuplarının çalışacağı ve konaklayacağı Medya Oteli’nde hazırlıklar tamamlandı.

MEDYA OTELİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

SAMSUN HABER - Deaflympics tarihinin en yüksek basın akreditasyonunun sağlandığı Samsun’da, yerli ve yabancı basın mensuplarının çalışacağı ve konaklayacağı Medya Oteli’nde hazırlıklar tamamlandı.

18-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda görevli 250’nin üzerindeki yerli ve yabancı basın mensubu Medya Oteli’nde oluşturulan Medya Basın Merkezi’nden çalışabilecek. Dileyen basın mensupları otelde aynı zamanda konaklayabilecek. Basın mensuplarının en iyi şekilde ağırlanması için tüm detaylar düşünüldü.

Basın mensuplarının organizasyon alanı dışındaki çalışmalarını da sürdürebilmeleri için oluşturulan Medya Basın Merkezi, görevlilerin 7/24 hizmetinde olacak. Oluşturulan bu özel merkezde, yüksek hızda internet erişimli çalışma bankoları, toplantı salonları ve seminer salonları yer alıyor.

5 FARKLI DÜNYA MUTFAĞI MİSAFİRLERE SUNULACAK

Medya Oteli’nde yerli ve yabancı misafirlere 5 farkı dünya mutfağından menüler sunulacak. Bu menülerin içinde 8 çeşit Türk mutfağı, 6 çeşit İtalyan mutfağı, 1 çeşit Fransız mutfağı, 1 çeşit Meksika mutfağı ve 1 çeşit Çin mutfağından seçme lezzetler yer alıyor. Medya Oteli Genel Müdürü Emre Güllüer, “Her zevke ve damağa uygun menülerle özellikle yabancı misafirlerimiz problem yaşamayacak. Dünya mutfaklarından seçmeler üç öğün misafirlerimizle buluşturulacak” dedi.

Deaflympics 2017’de görevli basın mensupları, 16 Temmuz’dan itibaren Medya Oteli’ne giriş yapabilecek.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER