Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Altınova Gazetesini Ziyaret Etti

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Altınova Gazetesini ziyaret etti.

Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Altınova Gazetesini Ziyaret Etti

      Ankara’ya gitmeden önce ise Bafra’da görev yapan basın kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Altınova Gazetesini ziyaret ederek,  seçim boyunca yaptıkları demokratik çalışmalar, parti ayrımı göstermeden yapılan haberlerden dolayı Bafra Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu ve Altınova Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Namık Azgın’a teşekkür etti.  
    MİLLETVEKİLİ KIRCALI: “AK PARTİ İNSANA YATIRIM YAPAN BİR PARTİDİR”
      Tarafsız yayınları nedeniyle Altınova Gazetesine teşekkür eden Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı,”AK Partinin 6 tane Samsun Milletvekili var. Çok güzel birlik ve beraberliğimiz var. Samsun bu açıdan gerçekten şanslı, Samsun’da çoğu ile nasip olmayan bir özellik var. Çok çalışkan bir Gençlik ve Spor Bakanımız var. Gene genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan, çok çalışkan ve hanımefendi birisidir. Aramızda sevgi ve saygı çok geliştiğinden bu dönem içerisinde, gerek Samsun’umuz, gerekse bölgemiz, hizmetlerine kaldığı yerden daha hızlı bir şekilde devam edecek, bölgemizde AK Partinin 14 yıllık iktidarı döneminde, çok büyük hizmetler aldı. Bu hizmetleri kaldığı yerden demiyoruz, aynı şekilde hizmetlerimiz, biraz daha yukarıya taşınarak, artarak devam edecek. Daha önceki milletvekili abilerimizde gerçekten bölgemize ve Samsun’umuza, çok güzel hizmetler yaptı. AK Parti insana yatırım yapan bir partidir. AK Parti Milletine hizmet eden bir parti, parti vekili de insana hizmet eden bir vekildir. Biz, hizmetkârız, düşüncemiz hizmet etmek, amacımız uzun ömürlü hizmet etmektir. Bu çerçeve içerisinde hareket edeceğiz. Samsun’umuza ve ilçelerimize hizmet edeceğiz. Partimizin bize verdiği görevleri ve hizmetleri de, en güzel şekilde yerine getireceğiz. Samsun, Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerimiz için önemsediğimiz projelerimiz var. O projeleri Allah nasip ederse, bir bir yerine getireceğiz” dedi.
MİLLETVEKİLİ KIRCALI:“1 KASIM SEÇİMİNDE HALKIMIZ GÜZEL CEVAP VERDİ”
     OSB ve Turizmin her zaman önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı,”Kolay bölgesi, kuş cenneti konusunda çok çalışkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz abimiz, işini en iyi şekilde yapıyor. İl ve ilçe teşkilatlarımızda çok kaliteli çalışkan ekibimiz var. Ekip çalışması ile çok iyi çalışmalar yapılıyor. Halkımızda bize teveccüh gösterdi.1 Kasımı hazırlıklarının daha iyi bir şekilde oluşması için elimizde gelen çabayı sahaya yansıttık. 1 Kasım seçimleri itibariye bize yüklenen sorumluluğunun farkındayız ve bunun bilici içerisinde hareket ettik” diye konuştu.  Seçimin bu sene güzel geçtiğini belirten Altınova Gazetesi sahibi Bilal Mürtezaoğlu, ziyaretten dolayı Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ya teşekkür etti. Kırcalı’ya başarı dileyen Altınova Gazetesi sahibi Bilal Mürtezaoğlu, “Siyaset bir hizmet aracı, hayatı her zaman bir bütün olarak görmek gerekiyor” şeklinde konuştu.
     Altınova Gazetesi sahibi Bilal Mürtezaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ya TBMM’de çalışmalarında başarılar diledi.
      Ziyarette ayrıca AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Dingil, İşadamı Veysel Özkök, İkizpınar Belediyesi eski Başkanı ve Mahalle Muhtarı Şaban Çalışkan ve Altınova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Namık Azgın’da hazır bulundu.
         NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER