ORTA VE TÜFEKÇİDERE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bafra Pirinççilik Gıda Sanayi Tic.Ltd. Şti ve Umut Çeltik Fabrikası yönetim kurulu başkanı sanayici Hasan Orta’nın oğlu Fatih Orta, Hüseyin Tüfekçidere’nin kızı Nur Tüfekçidere ile hayatını birleştirerek, evlilik kervanına katıldı.

ORTA VE TÜFEKÇİDERE AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

      BAFRA PİRİNCİNİN MARKA BABASI HASAN ORTA OĞLUNU EVLENDİRDİ

        Orta ve Tüfekçidere Ailelerinin biricik çocukları, Fatih Orta ve Hüseyin Tüfekçidere’nin kızı Nur Tüfekçidere  ömür boyu sürecek birlikteliğe imza attılar.

        Fatih Orta ve Nur  (Tüfekçidere) Orta çiftini bu mutlu gününde Orta ve Tüfekçidere ailelerinin sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı.

      FATİH ORTA İLE NUR TÜFEKÇİDERE DÜNYA EVİNE GİRDİ

       Neşe-Hasan Orta çiftinin oğulları Fatih Orta ile Meryem-Hüseyin Tüfekçidere çiftinin kızları Nur Tüfekçidere yaşamını birleştirdi.

       Düğün merasimi öncesi Bafra İlçesinin Koruluk Mahallesinde öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif düzenlendi.

         Bafra Saklı Bahçe Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimine; Orta ve Tüfekçidere ailesi yakınları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

          Orta ve Tüfekçidere ailesi Bafra Saklı Bahçe Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde davetli vatandaşlarla yakından ilgilendi. Nur ile Fatih Orta, mutluluk dolu yıllara imza attı. Kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı bu mutlu günde gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu.

          Gece geç saatlere kadar düğün salonunda eğlenen genç çifte, konuklarda eşlik etti. Davetli vatandaşlar Nur ve Fatih Orta’nın  düğün merasimine katılarak, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER