Polis teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vali İbrahim Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Polis teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Samsun Valisi Şahin, mesajında, toplumsal huzurun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Türk Polis Teşkilatının 10 Nisan 1845 tarihinde kurulduğunu belirten Şahin, "Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmeye çalışmaktadır. İnanıyorum ki, devletimizin bekası, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan, gece gündüz demeden görevlerini bütün zor şartlara rağmen en iyi şekilde yapan Polis Teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

Şahin, Samsun'un huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf eden emniyet teşkilatı mensubu polislerin, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, vatandaşın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını kaydetti.

Samsun'un huzurlu bir şehir olmasında emniyet gücünün takdire şayan çabaları olduğu kadar vatandaşın da sağduyulu ve işbirliği içinde olmasının büyük katkısı olduğuna dikkati çeken Şahin, şöyle devam etti:

"Emniyet Teşkilatımızın sorumluluğu vatandaşın huzurunu ve mutluluğunu sağlamaktır. Samsun'da emniyet teşkilatı mensubu polislerimiz her zaman hukuk çerçevesinde vatandaşını seven ve sayan hizmet anlayışı içinde olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakar çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER