Samsunspor'da istifa

Spor­tif di­rek­tör Coş­kun Zeren, gö­re­vin­den is­ti­fa etti,

Samsunspor'da istifa

Spor­tif di­rek­tör Coş­kun Zeren, gö­re­vin­den is­ti­fa etti,


Zeren: "Benim resmi gö­re­vim bitti ama gö­re­vim olup ol­ma­ma­sı hiç önem­li değil. Bun­dan sonra da ih­ti­yaç ol­du­ğu tak­dir­de ku­lü­bü­mü­zün her zaman ya­nın­da­yım"


SAM­SUN (AA) - TFF 1. Lig ekip­le­rin­den Sam­suns­por'da spor­tif di­rek­tör Coş­kun Zeren, gö­re­vin­den is­ti­fa et­ti­ği­ni bil­dir­di.

Zeren, AA mu­ha­bi­ri­ne yap­tı­ğı açık­la­ma­da, bazen ku­lüp­ler­de kan de­ği­şik­li­ği­ne ih­ti­yaç du­yul­du­ğu­nu, men­tal bir yor­gun­luk ya­şa­dı­ğı­nı dile ge­ti­re­rek, geçen sezon sonu is­ti­fa­sı­nı sun­du­ğu­nu ancak yeni sezon ön­ce­si­ne kadar gö­re­vi­ni sür­dür­me­si­nin is­ten­di­ği­ni be­lirt­ti.

Kulüp baş­ka­nı Er­kurt Tutu'nun is­te­ği üze­ri­ne 2 ay daha gö­re­vi­ne devam et­ti­ği­ni ak­ta­ran Zeren, şun­la­rı kay­det­ti:

"Bu iki ayı da dol­dur­dum ve kulüp baş­ka­nı­mız­dan mü­sa­ade is­te­ye­rek gö­re­vim­den ay­rıl­dım. Sayın baş­ka­nı­mız ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­miz­le görev yap­mak­tan ha­ki­ka­ten onur duy­dum. Tek­nik di­rek­tö­rü­müz Alpay Öza­lan ile kısa süre ça­lış­sak da be­ra­ber ol­mak­tan son de­re­ce mutlu oldum. Benim resmi gö­re­vim bitti ama gö­re­vim olup ol­ma­ma­sı hiç önem­li değil. Bun­dan sonra da ih­ti­yaç ol­du­ğu tak­dir­de ku­lü­bü­mü­zün her zaman ya­nın­da­yım."

Coş­kun Zeren, ka­ra­rı­nı sezon baş­la­ma­dan önce ver­di­ği­ne işa­ret ede­rek, "Bu ka­ra­rı­mın geri dö­nü­şü yok. Tüm yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­ze ve ta­raf­ta­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER