TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ LEVENTOĞLU, BAŞKAN VEKİLİ SOĞUK’U ZİYARET ETTİ

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Leventoğlu, şehir projeleri kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk’u ziyaret etti.

TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ LEVENTOĞLU, BAŞKAN VEKİLİ SOĞUK’U ZİYARET ETTİ

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Leventoğlu, şehir projeleri kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk’u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vekili Soğuk, Samsun’daki elektrik sorunları ile ilgili Genel Müdür Leventoğlu’na bilgi Verdi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile TEDAŞ Yönetim Kurulu üyeleri ve genel müdür yardımcıları katıldı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve sürdürdükleri projeler hakkında bilgi verdi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk ise Samsun genelinde yaşanan elektrik sorunları hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca YEDAŞ’ın öncelik sırasına göre gerçekleştireceği yatırım programının da görüşüldü. Bu yıl yapılacak Samsun 23. Yaz Deafolimpik İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nı da göz önünde bulunduran Başkan Vekili Soğuk, TEDAŞ ve YEDAŞ tarafından yapılması gereken elektrik alt yapı çalışmalarını da görüştü. Soğuk, görüşme sonrasında iki kurumun gerekli alt yapı yatırımları gerçekleştireceğini ifade etti.
 






Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 14:41

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER