banner221

"TÜGVA DOWN" PROJESİ"

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, "Down sendromlu gençlerimize yönelik Samsun'da yaptığımız projenin Türkiye genelinde dereceye girmesi bizleri onurlandırdı." dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, "Down sendromlu gençlerimize yönelik Samsun'da yaptığımız projenin Türkiye genelinde dereceye girmesi bizleri onurlandırdı." dedi.

Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığınca bu yıl ilki düzenlenen "Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri" kapsamında projelerinin ödüle layık görüldüğünü belirtti.

"TÜGVA Down Projesi"nin AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törende dereceye girdiğini anımsatan Durmuşoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Törende sertifika ve ödülü Başbakanımız Binali Yıldırım'ın elinden almanın gururunu yaşadım. TÜGVA olarak böyle anlamlı ve değerli bir proje yarışmasında dereceye girmek çok anlamlı. Down sendromlu gençlerimize yönelik Samsun’da yaptığımız projenin Türkiye genelinde dereceye girmesi bizleri ayrıca onurlandırdı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER