banner221

Atakum'da 169 m2 3+1 Satılık daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Atakum'da 169 m2 3+1 Satılık daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Samsun İl, Atakum İlçe, 11891 Ada, 2 Parsel, BALAÇ Mahalle/Köy, 89 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz Balaç Mah. 1049 Sok.No:4 K:29 D:89 Atakum/SAMSUN adresli 2 Bodrum Kat+Zemin Kat+ 30 Normal Kattan oluşmaktadır.Bina girişi camlı alüminyum doğramadır. Binanın dış cephe ısı yalıtım mantolaması ile boyası yapılıdır. Bina iç sıvası ve boyası yapılı durumdadır.Kat holleri ve bina girişi granit seramik kaplıdır.Merdiven korkulukları alüminyum doğramadır. Binada 3 adet (1 acil durum) asansör bulunmaktadır.Taşınmazın bulunduğu bahçede spor oyun alanı, açık yüzme havuzu ve peyzaj düzenlemesi bulunmaktadır.Taşınmazın Yüzölçümü:7.788,01 m2, Arsa Payı:9325/778801, Meskenle ilgili olarak mimari projesinde; Salon, 1 Yatak Odası, Ebeveyn yatak odası (Giyinme odalı, Duş-wc li), 1 Oturma Odası,Mutfak, Antre, Hol, wc, banyo ve 2 Balkondan oluşmaktadır. Belediyesindeki Mimari projesi ve inşaat alan fişine göre brüt 169 m2, net yaklaşık 129.76 m2dir. (Balkonlar hariç olup balkonlar 26.06 m2 dir.)Meskenle ilgili olarak; dış kapısı ahşap kaplama çelik kapı iç kapıları lake boya kapıdır. Antre bölümünde vestiyer dolabı yer almaktadır. Oda tabanları laminant parke kaplı, antre hol ve balkon tabanları seramik kaplıdır.Mutfak dolapları lake kapak olup tezgah ve alın bölümü mermer malzemeden imaldir. Islak hacimler seramik kaplıdır. Banyo dolapları ve duşabin ile giyinme dolabı yapılıdır.Taşınmaz, merkezi sistem payölçerli kalorifer sistemine uygun olarak yapılmış, Atakum ve deniz manzarasına hakim bir konumdadır.Taşınmazın bulunduğu parsel, kırsal yerleşim ile birlikte yeni yapılan ve yapımı devam eden yüksek katlı yapılar ve özel okulların bulunduğu bir alanda bulunmakta olup mevcut yollardan; Alaçam Caddesine 300m, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarına 250m, Bahçeşehir Kolejine 200m, Eğitim ve Araştırma Ek Binasına 2.3 km, Özel Medical Park Hastanesine 3 km, Türkiş Tramvay istasyonuna 2.7 km, Atatürk Bulvarına (Samsun-Sinop Karayoluna) 3.2 km, Sahile (Adnan Menderes Bulvarı) 3.4 km, Atakum Belediyesi ve Kaymakamlık binasına 4.3 km, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı, resmi kurumlara (Samsun Valiliği vb.) yaklaşık 10 km konumdadır. Yakın çevresinde yapılaşma halen devam etmekte olup çevresinde 20-30 katlı yapılar, özel eğitim tesisleri ile 1-3 kat arası değişen müstakil kırsal yapılar bulunmaktadır. Topoğrafik açıdan az eğimli bir parsel üzerine inşaa edilmiştir.Ulaşım uzak mesafelere,özel araçlar ve belli bir yürüme mesafesi sonrası belediye otobüsü ile sağlanmaktadır.Elektrik, telefon gibi hizmetlerin yanında her türlü belediye hizmetinden (su, kanalizasyon, temizlik) de yararlanmaktadır.

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER