Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teşkilatlarımızın tamamını bu kampanyaya (Biz bize yeteriz Türkiyem) katılmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teşkilatlarımızın tamamını bu kampanyaya (Biz bize yeteriz Türkiyem) katılmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Şahsımın ve kabine üyelerimizin maaşlarından yaptığı yardımlarla başlayan kampanya iş dünyamız, hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımız tarafından sahiplenildi." ifadelerini kullandı.

Devlet içinde devlet olmanın anlamının olmadıgını belirten Erdoğan, "Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir." dedi.

Erdoğan, "Biz tabii ki şu anda iktidar olarak gerekli uyarıyı yapmak zorundayız." ifadesini kullandı.

"Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım"

"Muhalefetin, ağzından çıkanı kulağının duyması lazım." diyen Erdoğan, "Eğer ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa milletimiz vakti saati geldiğinde bunun da cevabını onlara verir." şeklinde konuştu.

"Milletimize kurallara riayet edeceği hususunda da güveniyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimize kurallara riayet edeceği, ikazları harfiyen yerine getireceği hususunda da güveniyoruz." dedi.

"Ülkemiz son 7 yılda nice saldırılara göğüs gerdi, inşallah bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız." ifadelerini kullanan Erdoğan, "Sokakları boşaltıp zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayarak, temizliğimize dikkat ederek inşallah bu musibetin üstesinden geleceğiz." şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER