İki İlçeyi Birleştirecek İhale Bugün Yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Havza-Vezirköprü bölünmüş kara yolu yapım ihalesinin bugün gerçekleştirileceğini açıkladı.

İki İlçeyi Birleştirecek İhale Bugün Yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ev sahipliğinde Samsun’daki ulaştırma ve altyapı projelerinin ele alındığı, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

HAYIRLI OLSUN 

Kalkınmanın en önemli unsurlarından birinin ulaştırma ve iletişim sektörü olduğunu belirten Karaaslan, “Bu nedenle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti olarak ulaştırma ve altyapı alanına özel önem veriyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile gerçekleştirdiğimiz ve son derece verimli geçen toplantıda şehrimizin ulaştırma ve altyapıya dair taleplerini iletme imkânı bulduk. Toplantıda Samsun’umuzun şehir içi ve şehirlerarası ulaşımında yaşanan aksaklık ve eksiklikleri giderme, geliştirme yolunda devam eden çalışmalarımızı ve yeni projeleri değerlendirdik. Bir süredir çözüm bekleyen en önemli meselelerden biri olan ve yakından takip ettiğimiz Havza-Vezirköprü bölünmüş kara yolu yapım ihalesi bugün gerçekleşecek. Havza ve Vezirköprü ilçelerimiz ile Samsun’umuza hayırlı olmasını diliyorum "dedi. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER