31 aralık 2018 Tatil mi oldu

31 aralık 2018 Tatil mi oldu Meb Açıklaması Pazartesi tatil yarım gün mü

31 aralık 2018 Tatil mi oldu

2019 yılına girmeden 31 aralık 2018 pazartesi gününün tatil olup olmadığını merak edenler için bu haberimiz eklendi. 31 Aralık 2018 Pazartesi yılbaşı günü tam gün, yarım gün mü tatil? 31 Aralık 2018 resmi tatil midir, tatil oldu mu? Bankalar, okullar, hastaneler, eczaneler, PTT, postane, dershaneler, liseler, ilkokullar, sağlık ....

 2018 yılını geride bırakmaya ramak kalan şu günlerde başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenler ve veliler tarafından 31 Aralık 2019 Pazartesi gününün okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. 

Artık 2018 yılının bitmesine  bir gün kaldı. Yılbaşı için çoğu kişi şimdiden tatil planı yapmaya başladı. Ufak da iş yükünden kurtularak, yeni yıla daha rahat bir şekilde girmek isteyen milyonlarca vatandaş şimdiden otelleri araştırmaya ve 31 Aralık 2018 Pazartesi gününün tatil olup olmadığını araştırmaya başladı. Yılbaşı veya Yeni Yıl bir yılın bitiminin ve yeni bir yıla başlangıcın kutlandığı kültürel bir olaydır. Yıllık takvime sahip kültürler tarafından kutlanır. Peki 31 Aralık 2018 resmi tatil mi?

31 Aralık 2018 Pazartesi Resmi Tatil Mi?
Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de yeni yıl büyük bir coşku ile kutlanacak. Eskiden 31 Aralık günleri yarım gün resmi tatil ilan edilmekteydi. Ancak bu uygulamadan uzun süre önce vazgeçildi. Artık 31 Aralık günü çalışan vatandaşlar tüm gün çalışmalarına devam edecekler. Bu sene 31 Aralık günü Pazartesi gününe denk geliyor. Çoğu yerde söylendiği ya da duyurulduğu gibi 31 Aralık günü yarım gün tatil ilan edilmemektedir. Bu sebepten kamu kurum ve kuruluşları açık durumda ve memurlar da çalışıyor olacaklar. Çalışanlar ise işlerine tam gün şeklinde devam edecekler.

 


 
31 Aralık 2018 Yarım Gün Resmi Tatil Mi?
Yazımızda detaylı olarak belirtiğimiz gibi artık yılbaşı için yarım gün tatil uygulaması uygulanmamaktadır. Bu sebepten vatandaşlar 31 Aralık günü çalışmalarına devam edeceklerdir.

31 Aralık 2018 Bankalar Açık Mı?
Bankaların şubelerinde finansal işlemler gerçekleştirecek olan, EFT, Havale gibi işlemleri yapacak olan vatandaşlarımız 31 Aralık gününün tatil olup olmadığını yani bankaların açık olup olmadıklarını merak ediyorlar. 31 Aralık gününde kamu bankaları ve özel bankaların şubeleri açık durumda bulunacaklar. Yani tüm işlemlerinizi Pazartesi günü halledebilirsiniz. Hali hazırda bankaların hangi günler açık, hangi günler kapalı olduğunu bankaların çalışma saatleri konumuzdan detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

31 Aralık 2018 Okullar Açık Mı, Tatil Mi?
Okullar hali hazırda Pazartesi günü eğitim vermemektedir. Bu sebepten dolayı yine 31 Aralık gününde de tatil yapacaklardır. Bunun dışında da dershaneler ve Pazartesi günü çalışmakta olan diğer eğitim kurumları çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER