Bafra Diriliş Başkanları; “Polisimin Yanındayım”

Bafra Diriliş Başkanları Derneği; İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i makamında ziyaret ederek taziyede bulundular.

Bafra Diriliş Başkanları; “Polisimin Yanındayım”

 Bafra Diriliş Başkanları Derneği; İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i makamında ziyaret ederek taziyede bulundular.

 

İstanbul’daki hain terör saldırısının ardından ülke genelinde başlatılan “Polisimin Yanındayım” kampanyasına Bafra Diriliş Başkanları da destek verdi.

 

Bafra Diriliş Başkanları, İlçe Başkanı Erkan Uyanık ve Diriliş Başkanları yönetim kurulu üyeleri Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i taziyede bulunurken güvenlik güçlerimizin ve Polisimizin Yanındayız mesajı verildi.

 

Diriliş Bafra İlçe Başkanı Erhan Uyanık yaptığı konuşmasında “İstanbul’daki hain terör saldırısında 37 Polis ve 7 sivilin şehit olduğu hain saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Toplumumuzun her kesimi teröre karşı tek vücut olmuştur. Ülkemizi bölmek için mücadele eden hainler hedeflerine asla ulaşamayacaklar, çünkü Türkiye bir bütündür parçalanamaz, bölünmez ve bölünmeyecektir.

 

Ülkemizin her kesimine kadar sızan kalleş, aşağılık ve vatansız köpekler 15 Temmuz günü hedeflerine ulaşamadılar çünkü Türk Halkı Ülkesine sahip çıkmıştır. Bu tür saldırlar bizleri bölmez aksine daha fazla birliğimizi sağlamıştı. Biz Bafra Diriliş Başkanları olarak Türkiye’de görev yapan Kahraman Emniyet güçlerine başsağlığı diliyoruz ve Polisimizin yanında olduğumuzu belirtmek istedik” dedi.

 

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, taziye ziyaretinde bulunan Diriliş Başkanlarına ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

                                                                                Nilgün KARAAHMETOĞLU

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER