GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BAFRA İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

EFLATUN KİTAPEVİ’nin hazırlamış olduğu Bafra’mızın köklü ailelerinden Kemal Topuz’un “ Geçmişten Günümüze Bafra” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BAFRA İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Açılış konuşmasını yapan Kopuz “Sergisinin iki amacı olduğunu söyledi. Birinci amacı yeni çıkacak albümünün tanıtımını yapmak, ikinci amacı ise Bafra’dan da bu işleri yapacak gençlerin yetişmesini olduğunu ifade etti. 81 yaşında olduğunu ve 7 kitabının olduğunu hepsini de Bafra için amatörce, hiçbir maddi çıkar gözetmeden yaptığını dile getirdi.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra'ya karşı bu kadar hassas tavır sergilemiş olmasından dolayı Bafralılar adına kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizler böyle devam edin, bizler de destek olalı” şeklinde konuştu. Bafra Kaymakamı Halis Aslan ise, "Geçmişin geleceğe aktarımı ne kadar güzel bir şey olacaktır. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sergi açıldı.  "Geçmişten Günümüze Bafra" adlı fotoğraf sergisinde Kemal Kopuz'un 1889 yılından başlayarak günümüze kadar oluşturduğu 5 bin fotoğraf arşivinden seçilen 150 fotoğraf yer alıyor. 

Bafra Gençlik Merkezinde gerçekleşen sergiye Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Oktay Bülbül

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER