Karaaslan 'Anadolu Medya Ödülleri' Törenine Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Anadolu Medya Ödülleri' törenine katıldı.

Karaaslan 'Anadolu Medya Ödülleri' Törenine Katıldı

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Anadolu Medya Ödülleri' törenine katıldı.

 

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Anadolu Medya Ödülleri' Ankara'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Bir otelde düzenlenen 2. Anadolu Medya Ödülleri töreninde 40 medya ödülü sahiplerini buldu.

 

Törene, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sorgun, Hayati Yazıcı, Öznur Çalık, Çiğdem Karaaslan, Cevdet Yılmaz, Fatih Şahin ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bazı milletvekilleri ve çeşitli kanalların medya temsilcileri, gazeteciler ile sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

 

Medya sektöründe yılın en iyilerinin seçildiği törende, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Anadolu Ajansı'na "Yılın Haber Ajansı", aHaber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'e, Yılın Ankara Temsilcisi ödülünü verdi.

 

Karaaslan törende yaptığı konuşmada, ''15 Temmuz vurgusu üzerinden gerek ulusal basının, gerek Anadolu medyasının göstermiş olduğu tavır sergilemiş olduğu milli duruş takdire şayan. Şehitlerimizi anarak her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanında anadolu medyasının, özellikle anadolu coğrafyasının tüm kültürel zenginliğine bu zenginliğin ekranlara taşınması vesilesiyle milyonlarla buluşmasına, bütün yaşanmışlıkların bütün izlerin bu coğrafyanın bize sunmuş olduğu tüm kadim ve manevi değerlerin ekranlar vasıtası ile tüm Türkiye ile buluşmasına vesile oldukları teşekkür ediyorum. Öte yandan yerelde siyaset yapan bizlerin yol arkadaşları oldukları için, ekranların önündeki tüm temsilcilerin ve ekranların arkasındaki anadolu yayıncılarının tüm emektarlarını saygıyla selamlıyorum'' diye konuştu.

 

Törende, yılın en iyi gazete ve gazetecilerine, televizyon kanalı ve televizyoncularına, haber programlarına, dizi ve dizi oyuncularına ödülleri takdim edildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER