KÖSEF İLK AÇIKLAMASINDA BİRLİK MESAJI VERDİ

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Aslan KÖSEF, sosyal medya üzerinden yaptığı basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

KÖSEF İLK AÇIKLAMASINDA BİRLİK MESAJI VERDİ

Göreve geldikten sonra ilk açıklamasını yapan İl Başkanı Aslan KÖSEF, 8.8.2018 tarihi ile il başkanlığı görevine başladığını belirterek, "Gerek sosyal medya gerekse, telefonla arayarak desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve ülküdaşlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı arz ediyorum." dedi.

Yaptığı açıklamasında eski il başkanına teşekkür ettiğini vurgulayan KÖSEF, " 16 Nisan Referandumu ve 24 Haziran genel seçim gibi 2 zorlu süreci başarı ile atlatan, OHAL döneminde Ülkü Ocakları il başkanlığı görevini başarı ile sürdüren, kardeşim, arkadaşım ülküdaşım Yalçın ALTINTAŞ'a yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu dava hiçbir kişisel beklentisi olmadan, kendinden, ailesinden ve işinden fedakârlık yaparak Türk Milletine hizmetkârlıktan başka gayesi olmayanların davasıdır. Mete Han'ın otağında başlayıp, Yesevi’nin dergâhında şekillenen, Osman Bey'in ocağında filizlenip, 3 kıtaya şan ve şeref götüren, en zor dönemde bandırma vapuru ile Samsun'a çıkan Mustafa Kemal Paşa'nın içindeki bu ruhun günümüzdeki yansıması olan Ülkü Ocakları'nın il başkanlığı gibi kutlu bir davaya başkan olarak atandım.

Bu onurlu göreve layık olmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katarak, dur durak bilmeksizin çalışacağım, sizlerden de hayır duanızı bizlerden eksik etmemizi hassaten rica ediyorum. Beni bu göreve layık gören, dünyanın en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Sayın Olcay KILAVUZ başta olmak üzere gerek sosyal medya gerekse, telefonla arayarak desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve ülküdaşlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. " diyerek sözlerini sonlandırdı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER