‘Küçük Trafik Melekleri Projesi’ne 3 Akülü Araba

Bafra ilçesi Fatma Aliye Anaokulunun hazırladığı “Küçük Trafik Melekleri Projesi”ne Anadolu Isuzu Vakfınden destek.

‘Küçük Trafik Melekleri Projesi’ne 3 Akülü Araba

Bafra ilçesi Fatma Aliye Anaokulunun hazırladığı “Küçük Trafik Melekleri Projesi”ne Anadolu Isuzu Vakfınden destek.

Bafra ilçesi Fatma Aliye Anaokulunun hazırlamış olduğu “Küçük Trafik Melekleri Projesi” kapsamında Anadolu Isuzu Vakfının sponsor olarak okula bağışladığı 3 tane akülü araba ve çeşitli hediyelerin teslimi düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Teslim töreni Anadolu Isuzu Vakfı İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Mehmet UĞUR, İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Gökçen HOŞGELEN, İdare Amiri Yardımcısı Emrah KAYA, Çevre Mühendisi Çiğdem Aliyazıcıoğlu ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal KARADELİ, Kızılırmak Anaokulu Müdürü Seçim ÇALIŞKAN, Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulu Müdürü Kadir ÇIRAK, Okulu personeli ve Öğrencilerin katılımlarıyla yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal KARADELİ törende yaptığı konuşmasında; Anadolu Isuzu Vakfına eğitime vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederek eğitim adına yürütülen çalışmalarda daha iyi motive olduklarını dile getirerek destelerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Okul Müdürü Beyazıt YILDIRIM da yaptığı konuşmada; projeye vermiş oldukları destek ve ayrıca okula 3 adet akülü araba bağışı yaptıkları için Anadolu Isuzu Vakfı yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

AnaoluIsuzu Vakfı Yöneticisi Fatih Mehmet UĞUR da yaptığı konuşmasında vermiş oldukları destekleri yerinde görmek ve bizzat öğrencilerle o anı ve mutluluğu paylaşmak için geldiklerini, çok güzel bir şekilde karşılandıklarını ve ağırlandıklarını ifade etti.

UĞUR; “Eğitime olan desteklerimiz; böyle toplumsal sorumluluk içeren güzel projeler olduğu sürece devam edecek. Bizleri burada çok güzel bir şekilde ağırlayan Fatma Aliye Anaokulu İdareci, öğretmen ve personeline teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerin sunulması ve pasta kesilmesiyle tören sona erdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER