ŞAHİN TARİHİ OY ALIR!

Samsun, yıllardır vaatlerle yönetilen bir şehirdir. Kim ne derse desin, hangi konuda konuşursa konuşsun tartışmaya açıktır.

ŞAHİN TARİHİ OY ALIR!

Samsun, yıllardır vaatlerle yönetilen bir şehirdir. Kim ne derse desin, hangi konuda konuşursa konuşsun tartışmaya açıktır. Ve… Öyle bir denklem vardır ki, tartışmanın kazananı, haklı çıkanı da olmaz! Yani, beyhude konuşursunuz..

Neden mi? Anadolu tabiriyle, ‘mal meydanda.’ Bu şehir 20 yılı aşkın bir süredir hak ettiği gibi yönetilmedi. Bütün konular, daha doğrusu en ufak konular bile halk tarafında karşılık bulmadı.. Hep gerildik. Hep yorulduk.

Hiç yüzümüz gülmedi. Samsun’a denk şehirlere bakın.. Hiçbir şekilde Samsun’da olan anlaşmazlıklar, tartışmalar yok. Komşu şehirlerde yöneticilerin hemen hemen tamamı halk ile barışık.. İlçelerle barışık..

** Neyse, geçmişe bakmayalım, geçmiş hakkında konuşmayalım. İleriye bakalım.. Şuan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni namuslu insan Zihni Şahin yönetiyor. Bafra’da yoldan birisini çevirin ve sorun..

Namuslu, bey efendi der. Akçeli işlerle işi olmaz der.. Malumun ilanı, herkesten tam destek alacağı kesin. Hatta, alıyor da.. Hal böyle iken de, Zihni beyden beklenti her gün daha da artıyor. Sadece halkın değil, diğer tüm devlet kurumlarının da beklentisi büyük.

Bütün kurumlar istişare edebilecekleri bir başkanın özlemi içerisinde gücünü hissetmek, gerekirse de yardımcı olmak, seferber olmak, destek olmak istiyor..

Samsun genelinde adaleti oturtmak, şeffaf bir yönetim sağlamak, adam kayırmacılığın son bulmasını bekliyor herkes.. Kiminle konuşursam konuşayım Zihni beye oy verecek! Neden biliyor musunuz?

Sadece namuslu olduğundan, akçeli işleri sevmediğinden, devletten bir hırka çalmayacağından! Samsun halkı bundan emin. Bu yüzden aday gösterildiği seçimde tarihi oy alacaktır. ** Yalnız bir dakika.. Zihni bey her dilden konuşamaz..

İyi Türkçe bilir ama başka dillerden anlamaz.. O yüzden, kendi dilinden konuşan insanlara ihtiyacı var. Zihni beyin bu yapılanması, Samsun’un kaderini değiştirecektir. Eminim ve garantisini de veririm..

Tabi tam burada Samsun’un diğer bir şansı olan can adam, tam adam Osman baba’dan bahsetmeden olmaz.. Samsun valisi Osman Kaymak beyefendiyi diyorum! İkisi de aynı tarz devlet adamı ve bürokrat.

Sakin, emin ve namuslu! İkisi de Samsun için büyük şans. Allah yar ve yardımcıları olsun. Umarım Zihni bey kendi dilinden anlamayanları bir an evvel karantinaya alır! Unutmayın, su uyur, başka dilde konuşanlar uyumaz!

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018, 22:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal şahin
Kemal şahin - 6 yıl Önce

Başka yorum yapmak gerekmez her seyi ile anlatilmis. Zihni Başkan . gorevinde basarili isleri takip eden daima halkla birlikte olup halkin talebini din leyen herkezin iyi gunde kotu gunde yaninda olan halkini seven .hic kimsenin etkisi altinda kalan biri degildir halk insanidir yapilmasi gerken isleri yapar deneyimli basarili durust kisiligi var samsunumuz icin gerekeni yapacagindan eminim basarilarinin devamini dilerim

Coşkun Sefer Turan
Coşkun Sefer Turan - 6 yıl Önce

Yanındaki çetecilerden, mikro feodal yapıdan, sömürğcülerden, fetöcülerden derhal kurtulmalı. Bu adamı yoksa onlar yiyecek. Onların oyunları şeytanı şaşırtır bınlar arabistana kum satar

SIRADAKİ HABER