YAKIN KORUMA SERTİFİKA PROGRAMI

Samsun’un Bafra ilçesinde ’VIP yakın koruma’ eğitimi alan  VE.ŞA  güvenlik ŞRKETİNDE göreliklerine. Yakın Koruma Uzman EGİTMEN VE WUSHU MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ Bilal Çelebi  ve yardımcısı kick boks  Ümit kazan baş Avrupa şampiyonu tarafından Bafra’da bir AVM’de görev yapan 18 güvenlik görevlilerine  eğitimlerde özel güvenlikçiler ANİ SİLAH ATİŞLARI YAKIN SAVUNMA ANİ MUDALE gibi eğitim gördü. Silah tutuşundan, yakın dövüşe kadar temel eğitim alarak VIP yakın koruma olma hakkı kazanan güvenlikçilere sertifikaları törenle verildi. Karadeniz Bölgesi ve Samsun il ve ilçelerinde silahlı kuvvetler personeli, polisler ve özel güvenlikçilere eğitimler veren Bilal Çelebi, "Halkın güvenliğini sağlayan kolluk görevlilerine hayatta kalma, hayat kurtarma eğitimi veriyoruz. Çıplak elle, sopa, bıçak hatta ateşli silahla yapılması muhtemel saldırılara karşı geliştirilmiş yöntemleri öğretiyoruz" dedi.

INTERNATIONAL ACADEMY OF SECURITY PROTECTION
ULUSLARARASI YAKIN KORUMA AKADEMİSİ
Karadeniz bölge temsilciliği UZMAN EGİTMEN BİLAL ÇELEBİ tarafından eğitim
A.V.M GÜVENLİK VDS ŞİRKETİ ÖNCÜLÜGÜNDE VERİLMİŞTİR
Samsun’un Bafra ilçesinde ’VIP yakın koruma’ eğitimi alan  VE.ŞA  güvenlik ŞRKETİNDE göreliklerine. Yakın Koruma Uzman EGİTMEN VE WUŞHU MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ Bilal Çelebi  ve yardımcısı kick boks  Ümit kazan baş Avrupa şampiyonu tarafından Bafra’da bir AVM’de görev yapan 18 güvenlik görevlilerine  eğitimlerde özel güvenlikçiler ANİ SİLAH ATİŞLARI YAKIN SAVUNMA ANİ MUDALE gibi eğitim gördü. Silah tutuşundan, yakın dövüşe kadar temel eğitim alarak VIP yakın koruma olma hakkı kazanan güvenlikçilere sertifikaları törenle verildi. Karadeniz Bölgesi ve Samsun il ve ilçelerinde silahlı kuvvetler personeli, polisler ve özel güvenlikçilere eğitimler veren Bilal Çelebi, "Halkın güvenliğini sağlayan kolluk görevlilerine hayatta kalma, hayat kurtarma eğitimi veriyoruz. Çıplak elle, sopa, bıçak hatta ateşli silahla yapılması muhtemel saldırılara karşı geliştirilmiş yöntemleri öğretiyoruz" dedi.
Yakın koruma; Silahlı yada silahsız doğrudan saldırı tehlikesine karşı önemli kişi yada kurumları koruma işidir.
Eğitimlerimiz konusunda uzman profesyonel Eğitmen eşliğinde sunulmaktadır.  Eğitimlerimiz sonucunda onaylanmış uluslararası  geçerliliğe sahip sertifika verilecektir. Verdiğimiz bu sertifikalı eğitim sistemi ile yakın koruma konusunda ihtiyacınız olabilecek her türlü bilgiyi almış, kişisel gelişiminizi tamamlamış ve kariyerinize ilerleme imkanı sağlamış olacaksınız. Böylece iş başvurularında kendinizden emin ve diğer adaylardan bir adım önde olmuş olacaksınız.
 Bu eğitim sistemi ile kısa sürede tüm detayları öğrenecek ve gerçek hayatta karşınıza çıkacak sorunlarla mücadele edeceksiniz.
Vip uygulamalı refakatçı koruma teknikleri
Vip İletişim, görgü,  nezaket ve protokol kuralları
Vip güvenliğine yönelik keşif çalışması
Vip Güvenliğine yönelik koruma personelinin bilmesi gereken ilk yardım yöntemleri
Vip Koruma personelinin kullandığı silahlar ve uygulamalı eğitim
Vip koruma personelinin silahlı silahsız yakın savunma, dövüş ve saldırı teknikleri
Vip koruma personelinin oluşturulacak seneryolara karşı özel karşı koyma teknikleri
Vip koruma personelinin bilmesi gereken ileri sürüş teknikleri

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER