“Haydin Arabistana”Derler….İlahlık Tasladılar Baş Örtülülere…Güvenme Hiç

“Haydin Arabistana”derler….İlahlık tasladılar baş örtülülere…Güvenme hiç…

Ah o “defol” diyenler…dedelerine rahmet okuttular…hep şahid olduk…”doğru söyleyenin dokuz köyden kovulduğu o yılları…”Şahid olduk onların işlerine “İlahlık tasladılar baş örtülülere…”Allahın hukukuna tahammül etmeyene güvenilmez….güvenme…aman fırsat geçmesin ellerine aman taş geçmesin ellerine o Kabillerin…dün bize…tahammülsüzlerine şahid olduk ve Kur’an da şahid oluyor peygamberlere tabi olanlara..”hiç tahammül edilmedi…”der Kur’an..amenna…  “Allahın hukukuna tahammül etmeyenlerin şerliklerine …şenliklerine şahid olduk…evet..hiç güvenilmez onlara…Ne hileciler…Çifte standartlık onlarda…Yalanın bini bir para…yüze gülüşlerinde hile var…vaatlerinde hile var…Hileden beslenirler…

Tesellimiz “Allahın varlığı…”  Bir bahane bulurlar zulmetmek istediklerinde…Ah o “defol” diyenler…ama Allah var…ondan kurtuş da yok…”defol” diyenler…İlahlık taslayanlar tarihin her kesiminde tokatını yemişler..”Haydin Arabistana”derler onlar her fırsatta…Allah fırsat vermesin…İlahlık tasladılar baş örtülülere onlar yıllarca şahid olduk şerliklerine…Şenliklerine…

Evet…İlahlık tasladılar baş örtülülere…Batıya yaranmaktı hedefleri…Batıyaydı yönleri… yani AB’ye girmekti amaçları …batı baş örtülüleri bahane edince baş örtülülere düşman kesildiler…

Tahammülsüzlükleri kendilerine de pahalıya mal olldu ama huzur vermediler bu ülkede inanmışlara…”öz vatanımızda parya olduk…””defol” diyenler…İlahlık taslayanlar tarihin her kesiminde tokatı yediler..Tehammülsüzlükleri başlarını yedi…Hak-batıl kavgası tarihin her kesitinde aynıdır…”defol” derler…Ben ifade özgürlüğü ve din özgürlüğü tarafdarıyız derlerdi  ama “meclisde bir baş örtülüye bir millet vekiline bile “katlanamadılar…şahid olduk…kime yaranmaktı amaçları bu millete yaranmak olmadığı belli…iyi ki “demoksaii var millet sandıkta onları hep cezalandırdı…Evet…bu adamların ipiyle kuyuya inilmez…Kovamayacakları kadar dirençli olmalıyız…Toleranslı olmak bunları şımartmak olur…

Gülermisin ağlar mısın yeni bir yol daha buldular” selamı sabahı kesmek”…Tahammülsüzlükleri başlarına çorap örecek…Bizim yüzümüzden AB ye girememişiz onların iddiaları bu…Binlerce sebbe varken suçlusu biz olduk AB ye girememenin ve Ayasofyayı açmak…ekonomik yıkımmış…Bazı ülkeleri küstürürmüş…İddia bitmez bizi suçlamaları bitmez onların…

“Defol “demiyorlar artık çünkü İletişim çağındayız nereye kovarlarsa sesimiz oradan yükselir…

Bir kaç yıl öncesine kadar…”Haydin Arabistana”diyenler…vardı ülkemde de dışın etkisindeki insanlar olduklarını onların biliyoruz artık… Onlar yobaz deseler de yobaz olmadığımız ortada…hangi kelimeyle hakaret etseler de kopmayacağız köklerimizden ecdad yolundan ecdadın izinden…”Allaha kul olun esma ile hallenin diyenlere bağlılıktan kopmayacağız…Peygamber kıssalarından aldık bu dersi…Kur’an hep tutsun elimizden bunlarda hile bitmez…ama Kur’anla eğitildik biz…İşte hz Şuaybın ahlakı ve tavrı…İslam ve kurtuluş kuralları işte…İşte şuayb üzerinden bize öğretilen yol…Kurtuluş yolu kurtuluş reçetesi…İşte Kur’anın bize  önerisi…Yolumuz belli…tavrımız belli…hileleri başlarına tuzakları başlarına olsun…

Medyen’e kardeşleri Şuayb’ı (gönderdik). Dedi ki:
“Ey kavmim, Allah’a köle olun! Sizin için O’ndan başka ilah yoktur. Ölçüyü ve tartıyı eksik tutmayın. Muhakkak ben, size ‘hayrı'(hakkı) gösterdim. Ve doğrusu sizi kuşatacak olan bir günün azabından korkuyorum.”

“Ey kavmim, ölçüyü ve tartıyı adaletle tutun. İnsanların eşyasının(mallarının) değerini düşürmeyin. Ve yeryüzünde fesat çıkararak, bozgunculuk yapmayın.”

“Şayet iman ediyorsanız, Allah’ın bakiyesi(helal kazanç), sizin için daha hayırlıdır. Ben, sizin üzerinizde bir muhafız da değilim.”(Hud /84-86))

Dediler ki :
“Ey Şuayb, senin söylediklerinin çoğunu biz anlamıyoruz. Muhakkak biz seni, aramızda zayıf olarak görüyoruz. Şayet senin aşiretin olmasaydı, elbette seni taşlardık. Sen bize karşı da bir üstünlük sahibi değilsin.”(Hud/91)

Allah ellerine fırsat vermesin…Şuayb peygambere şer olanlardan geri kalmaz bunlar…O tarih kesitinde “defol diyenlere” biz gidersek siz de burada ayak diretemezsiniz dedik…zayıflarsınız düşmanlarınıza karşı dedik…Uyardık yani…Allahın gücüne giden bu kovmanız…bu işleriniz size de felaket hazırlar başınıza çorap örüyorsunuz …dedik…Allah adl sıfatlıdır…hakketmiyoruz bu kovulmayı dedik….

Bir tarih kesitinde ise (Şuayb) dedi ki:
“Ey kavmim, benim aşiretim, Allah’tan daha mı azizdir ki, Allah’ı arkanıza atıyorsunuz. Muhakkak benim Rabb’im, yaptıklarınızı kuşatmıştır.”

“Ey kavmim, bulunduğunuz hal üzere amel edin, muhakkak ben de amel ediciyim. Alçaltıcı azap kime gelecek ve yalancı olan kimdir, yakında bileceksiniz. Siz bekleyip-gözetleyin, ben de sizinle birlikte gözetleyenlerdenim.”(Hud/92-93)

“defol” diyenler…İlahlık taslayanlar tarihin her kesiminde tokatı yediler…Allah bir kural koymuş…meydanı boş sananlar Allahtan korksunlar…Kıyamete kadarda bu kural değişmeyecek…biz şahid olduk …Kur’an da şahid ….

İşte ayet:”Böylece onları bir ‘sarsıntı’ tuttu. Arkasından da yurtlarında, diz çökmüş olarak sabahladılar.”

“O Şuayb’ı yalanlayanlar, sanki orada ‘hiç yaşamamış’ oldular. Şuayb’ı yalanlayanlar, hüsrana uğrayanlar onlardır.”(Araf/ 91-92)

YORUM EKLE