banner221

Adana Karataş'ta Satılık daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Adana Karataş'ta Satılık daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Adana ili Karataş ilçesi İskele Mahallesi Köyiçi Mevkii 520 Ada 5 Parsel 2.325,22 m2 Ana taşınmaz Yüzölçümlü, Ana taşınmaz niteliği Arsa vasıflı olup, Bağımsız bölüm niteliği Mesken olan 1/34 Arsa Paylı A Blok, Bodrum kat 3 Nolu Bağımsız Bölümü içermektedir.Bağımsız bölümün tamamı Mustafa Çifçi adına kayıtlıdır.Taşınmaz üzerinde Zemin+4 Normal katlı betonarme bina bulunduğu(tasdikli mimari projede bodrum+Zemin kat+3 Normal kat olmak üzere 5 Katlı olduğu ancak zeminin eğimli olması nedeniyle bodrum kat zemin kat olarak inşaa edilmiş olduğu tespit edilmiştir.)Parsel üzerinde A ve B blok olarak inşaa edilmiş 5 katlı betonarme bina bulunmaktadır. 3 nolu mesken niteliğindeki taşınmaz A blokta (kuzey-güney cepheli) bulunmaktadır. Bloğun doğusunda bağımsız bölüm mesken niteliğinde olup 2 oda,salon,mutfak,banyo,wc 2 balkon olarak inşaa edilmiştir. Bina yaklaşık Brüt 110,00 m2 alanında ve 5-6 yıllıktır. Bina asansörlü içi ve dışı sıvalı ve plastik boyalı zemin seramik kaplı, Amerikan panel kapılı Pvc pencereli mutfak mermer tezgahlı tezgah alt ve üstü ahşap dolaplı banyo ve wc iç duvarları fayans kaplı boş olduğu tespit edilmiştir.Taşınmazın çevresinin tamamen imarlı yapılaşmış olması yüksek ve havadar bir yerde olması inşaat yapımına elverişli bir alanda bulunması ulaşım sorununun olmaması, imar parseli konumunda olması,dar ve orta gelirlilerin mesken için tercih edilen yerde bulunması,tüm belediye hizmetlerinden yararlanması ilçe merkezine yakın olması taşınmazın değerini olumlu yönde etkilemektedir.Keşif tarihi itibariyle beher m2 sinin 750,00TL olduğu kanaatine varılmıştır

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER