Ataşehir'de 89 m2 daire satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Ataşehir'de 89 m2 daire satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

İstanbul İl, Ataşehir İlçe, 13084 Parsel, YUKARI DUDULLU Mahalle/Köy, 35 Nolu Bağımsız Bölüm Satışa konu taşınmaz İstanbul İli Ataşehir İlçesi Yukarı Dudullu Mahallesi 13084 Parsel No'lu 3100,49 m2 yüzölçümlü bir bodrum, bir zemin, 9 normal katlı kargir apartman vasıflı ana taşınmazda 8. katta konumlu 10/398 arsa paylı 35 bağımsız bölüm no'lu mesken vasıflı taşınmazın tamamı niteliğinde olup, bina girişi projesinde ve yerinde zemin kat seviyesinde yapının Balaban Caddesi cephesine göre sağ tarafındam camlı demir kapı ile yapılmaktadır. yapıda giriş halleri ve merdivenler mermer, merdiven korkulukları ahşap ve demir malzeme, katlar arası geçişler merdivenler ve 2 adet asansör ile sağlanmaktadır. binanın dış cephesi mantolamalı dış cephe boyasıdır. satışa konu 35 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz projesinde ve yerinde zemin kat seviyesinden yapılan bina girişine göre 8. katta ve sağ arka tarafta konumlu meskendir. Balaban Caddesi üzerinden bakıldığında konu taşınmaz sol arka tarafta konumludur. taşınmazın salon, 3 oda, antre, mutfak, wc, banyo, koridor ve 2 balkon hacimleri ile net 89 m2, brüt 102 m2 kullanım alanlıdır. konu taşınmaz kat, kattaki konum ve alan olarak mimari projesine uygundur. salon ve oda zeminleri ahşap kaplıdır. ıslak hacim zeminleri ise seramik kaplıdır. duvarlar ise mutfakta kısmen seramik, duş ve banyo mahallinde tavana kadar seramik kaplı, diğer mekanlar da alçı sıva üzeri boyalıdır. mutfak hacminde ahşap dolaplar ve mutfak tezgahı bulunmaktadır. banyo mahallerinde vitrifiye ürünleri tamdır. taşınmaz giriş kapısı çelik, diğer kapılar ise ahşap malzemedir. pencereler PVC malzemeden imal edilmiştir. taşınmaz mesken olarak kullanılmaktadır. satışa konu taşınmaz bulunduğu konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış, her türlü belediye ve sosyal imkanlardan istifade edecek konumda, civarın talep gören konut alanında yer almaktadır. ruhsat tarihinin 2013 yılı öncesi olduğu belediyeden öğrenilmiştir.

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER