Avşa Adası isimli gemi satılacaktır

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’ndan Gemi Satışı İhale İlanı

Avşa Adası isimli gemi satılacaktır

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’ndan
Gemi Satışı İhale İlanı

            Balıkesir Büyükşehir Belediyesi envanterinde bulunan  çağrı işareti TC5262, IMO numarası 8604761, İstanbul ve Türk Uluslararası Gemi Siciline TUGS-1067 numarası ile tescil edilmiş olan M/F Avşa Adası adlı gemi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.

(1)          a) İhale Makamı     : Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı
              b) İhale Tarih ve Saati: Aşağıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

SIRA NO TÜRÜ MUHAMMEN BEDEL GEÇİCİ TEMİNAT TARİH SAAT
1 GEMİ 2.100,000,00 TL(KDV Hariç) 63,000.00 TL 13/01/2021 14:00


c) İhalenin Yapılacağı Yer: Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası 7. Kat Encümen Toplantı Salonu Eski Kuyumcular Mah. Salih Tozan Cad. No:1 Karesi/BALIKESİR
d) İhale dosyasının görülüp satın alınabileceği yer ve şartı: İhale dokümanları Eski Kuyumcular Mah. Mekik Sk. No:18/A Kat: 2 Karesi/BALIKESİR adresinde bulunan Deniz Ulaşımı ve Liman İşletme Şube Müdürlüğünde görülebileceği gibi aynı adresten 150,00 TL bedel üzerinden satın alınacaktır.

(2) Muhammen Bedel
Muhammen bedeller ve geçici teminatlar, yukarıda tablodaki gibidir. 2886 sayılı Kanun’un 25. maddesi gereğince geçici teminat verilmesi zorunludur. Aynı Kanun’un 26. maddesi gereğince her türlü banka teminat mektubu süresiz olacaktır.
                       
(3) İhaleye Katılım
İsteklilerin ihaleye bizzat kendilerinin veya vekillerinin katılması zorunludur. İhaleye ortak olarak katılacaklar, bu şartnamenin 4. maddesinde belirtilen belgeleri her bir ortak kendi adına düzenlenmiş olarak tekliflerinde sunacaklardır.

(4) İhaleye Katılmak İsteyenlerden İstenen Belgeler
1.
Gerçek kişilerde Nüfus Kayıt Örneği.
2.İstekli gerçek kişi ise, noter tasdikli imza beyannamesi.
3.İstekli tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetiminde görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
5.Deniz Ticaret Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
6.İhale tarihinden itibaren geriye doğru son 5(beş) yıl içerisinde deniz ulaşım hatlarında yolcu ve araç taşıma işletmeciliği yaptığına dair yetkili kuruluşlarca (Belediye, yeminli mali müşavir, vergi dairesi, deniz ticaret odasından herhangi biri tarafından onaylı ) düzenlenmiş belge.
7.İsteklinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre cezalı/yasaklı olmadığına dair taahhütname ile adres beyanını içerir yazısı.
8.İsteklinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6. maddesinde sayılan ve ihaleye katılamayacağı belirtilen kişilerden olmadığına dair taahhütnamesi. (Balıkesir Büyükşehir Belediyesi a)ita amirleri, b)ihale işlemlerini hazırlamak yürütmek sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli olanlar, c) (a) ve (b) bentlerinde belirtilen şahısların eşleri ve ikinci dereceye kadar (ikinci derece dahil) kan ve sıhri hısımları, d) (a) (b) (c) bentlerinde belirtilen şahısların ortakları (bu şahısların yönetim kurullarında görevli olmadıkları anonim ortaklıklar hariç)
9.Geçici teminatın yatırıldığına dair alındı belgesi veya banka teminat mektubu.
10.İhale dokümanı satın alındığını gösteren makbuz.
11.Balıkesir Büyükşehir Belediyesine borcu olmadığına dair, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan alınmış belge.

(5) İhale; İstekliler, ihaleye katılım belgelerini ve tekliflerini, zarf içerisinde ilanda belirtilen ihale tarihinden 1 (bir) gün önce 12/01/2021 salı günü saat 14:30’a kadar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Eski Kuyumcular Mah. Mekik Sk. No:18/A Kat: 2 Karesi/BALIKESİR adresinde bulunan Deniz Ulaşımı ve Liman İşletme Şube Müdürlüğü adresinde alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Belirtilen adrese, belirtilen tarih ve saate kadar ulaşmak şartıyla iadeli taahhütlü posta ile de evrakların gönderilmesi mümkündür, ancak zamanında ulaşmaması durumunda işleme konulmayacaktır.
İhale sırasında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekaletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler, ihalenin yapılışına ve sonucuna itiraz edemezler.

(6) İhale Komisyonu (Balıkesir Büyükşehir Belediye Encümeni) İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İLAN OLUNUR

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER