BÜYÜKÇEKMECE 1. İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

BÜYÜKÇEKMECE 1. İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C.BÜYÜKÇEKMECE1. İCRA DAİRESİ

2020/10985 ESAS 

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN TAPU KAYDI
İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar mah. 1646 ada, 6 parsel sayılı, 72/2400 arsa paylı 2.455,05 m2 yüzölçümlü, ana taşınmaz niteliği arsa olan 2. Kat 8 nolu mesken
Özellikleri : Satışa konu mesken nitelikli taşınmaz tapunun Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1646 ada, 6 parsel numaralı, 2.455,05 m2 yüzölçümlü, arsa nitelikli ana taşınmazı üzerinde yer alan ve zeminde “Emirhan Apartmanı” olarak adlandırılmış,12 dış kapı numaralı binada, 2. katta yer almakta olup taşınmaz 72/2400 arsa paylı ve 8 bağımsız bölüm numaralıdır. Taşınmazın yer aldığı bina adres olarak Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesinde, Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile bağlantılı Çamlıtepe Caddesi üzerinde yer almaktadır.
Bina, ulaşımı kolay bir bölgede yer almaktadır. Toplu taşım araçlarıyla ulaşım imkanına sahiptir. Toplu taşım araç duraklarına yürüme mesafesindedir. Çarşı, pazara, alışveriş ve ibadet yerlerine, okul ve sağlık tesislerine nispi uzaklıktadır. Yakın çevresinde apartman ve site tipi yapılaşmalar, sanayi yapıları, boş arsa nitelikli taşınmazlar ile Doğa Okulları Beykent Kampüsü, Beykent Okyanus Koleji bulunmaktadır. Yer aldığı bölgede teknik alt yapı imalatları tamamlanmış olup bölgeye kamu ve belediye hizmetleri verilmektedir. Blok açık otopark imkanlıdır. Yerinde yapılan incelemede blok çevresine duvar tesis edildiği belirlenmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER