İcradan Satılık Daire

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

İcradan Satılık Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre  satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Samsun İl, İlkadım İlçe, 7751 Ada, 8 Parsel, 19 Mayıs Mahalle/Köy, 3 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz Samsun ili İlkadım ilçesi 19 Mayıs mah.7751 ada 8 parsel üzerindeki yapılardan A Blok 1.katında bulunan 3 nolu bağımsız bölümdür.Tam hisselidir. Tapu kaydında parselin yüzölçümü 637,98 m2 olup, ana taşınmaz niteliği arsadır. A blok 1.kat 3 nolu bağımsız bölümün niteliği meskendir. 3 nolu odunluk eklentisidir. Parsel İlkadım Belediye sınırları içerisinde Karadeniz mahallesinde Aziziye Caddesine ve Cumhuriyet Caddesine cephedir. Çevresinde 8-9 kata kadar zemin katları iş yeri diğer katları ofis ve konut kullanım amaçlı yapılar mevcuttur. Çevresinde yapılaşma tamamlanmıştır.Belediyenin sağladığı hizmetlerden yararlanmaktadır.

Elektrik,su,telefon,kanalizasyon ve ulaşım problemi bulunmamaktadır.Konut açısından talep gören bir bölgede yer almaktadır.Okul,kreş,sağlık ocağı,pazar yeri,market,eczane vb. yerlere yürüme mesafesindedir.Yaklaşık olarak Lise Cad.60 m,Gar Tramvay durağına 200 m, 19 Mayıs Lisesine 250 m, Özel Anadolu Hastanesine 250 m, ve Valilik binasına 600 m mesafede yer almaktadır.Mimari projesine göre mesken 109 m2 net (balkonlar hariç) kullanım alanına sahiptir.Bürüt kullanım alanı 125 m2 dir. Mesken mimari projesine göre ; 2 adet yatak odası, sandık odası,mutfak,salon,hol,antre,banyo,wc,ve 2 adet balkon olarak projelendirilmiştir. Daire dış kapısı çelik, iç kapıları ahşap,dairenin pencere doğramaları pvc dir.İç duvarları saten alçılı ve boyalıdır.Hol,antre ve ıslak haciz tabanları seramik kaplama, oda tabanları laminat kaplamadır.Banyoda klozet ve duşakabin bulunmaktadır.Asansör bulunmaktadır.Binanın zemin katı dükkan olarak kullanılmaktadır.Apartman giriş kapısı Aziziye Caddesindedir.Taşınmazın bulunduğu binanın dış kapısı çeliktir.Binanın dışı sıvalı ve boyalıdır.

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER