İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’dan bayram mesajı

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz başta Bafra’lı vatandaşlar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’dan bayram mesajı

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Rahmet ayını geride bırakıp Ramazan Bayramı'na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının coşkusunu, huzurunu tam anlamıyla yaşayamasak da bu güzel ayın manevi duygusunu evlerimizde yerine getirdik.

Ramazan ayı, Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Bizler camilerde teravih namazımızı kılamasak da, iftar sofralarında buluşamasak da birlik ve beraberlik duygularımızı, kardeşliğimizi, paylaşmanın güzelliğini dolu dolu yaşamaya çalıştık. Zor günleri birlik ve beraberlikle aşabileceğimizi bir kez daha anladık. İhtiyaç sahiplerine yardım eden, onların dertleriyle dertlenen, yetimleri güldüren herkesten Allah razı olsun. Biz Türk milleti olarak yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığını gördük, hissettik, hissettirdik. Bu dayanışmayı bayramda da sürdürmeli Ramazan Bayramı’nda akrabalarımızı, eşimizi, dostumuzu, hastamızı ve bizlerden ziyaret bekleyenleri, evlerine gidemesek de, telefonla arayarak hal hatır sormalı, gönüllerle olduklarını hatırlayıp hatırlatmalıyız.

Birlik ve beraberliğin bize ne kadar yakıştığını, bir olunca her zorluğun nasıl aşıldığını bize gösteren Ramazan ayına şükürler olsun. İnşallah birbirimize daha sımsıkı sarılacağımız bayramlar yakında. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj yakınlaştırır kalplerimizi. Kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Hep bir arada olabileceğimiz, mutluluk ve sağlık dolu, birbirimize sımsıkı sarılabileceğimiz huzurlu bayramlar geçirmek dileğiyle. En içten duygularımla, Bafra halkı başta olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, en kısa zamanda bu salgından kurtulmayı dilerim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 04:36

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER