Kiraz Çömlekçi Mahallesi'nde 2 adet ev Satılık

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Kiraz Çömlekçi Mahallesi'nde 2 adet  ev Satılık

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

İzmir ili Kiraz ilçesi Çömlekçi mah. Damındüzü mevki 169 ada 1 parsel avlulu iki kargir ev ve dam niteliğindeki 790,01 m2 yüz ölçümlü tam hisse itibarı ile borçlu adına kayıtlı taşınmazdır. Taşınmazın batı yönünden yola bağlantılı olup, güney ve doğu yönünden de tali yolla sınırının olduğu kuzey yönünden komşu parsel ile çevrilidir. Taşınmaz içerisinde iki mesken ve eklentilerinin olduğu görülmüştür. Mesken nitelikli yapı 93,00m² taban alanlıdır. Taş malzemeden yığma tarzda tek katlı olarak imal edilmiştir. Sıvalı ve boyalı durumdadır. İki oda ve mutfak olarak düzenlenmiştir. Tuvalet ve banyo yapıya bitişik olarak meskenin batı yönünde inşa edilmiştir, fayans kaplıdır. Mesken tabanları grobetondur. Pencereler PVC doğrama, giriş kapısı demir doğramadır. Ahşap çatı üzeri kiremit malzeme ile örtülüdür. Mesken vasıflı yapının güney yönünde bitişik vaziyette sundurma bulunur. 10,60m² alan örten yapı profil ayaklar üzeri galvanizli oluklu saçtan oluşmaktadır. Mesken vasıflı yapının doğu yönünde, bitişik vaziyette kapalı dam vasıflı yapı bulunmaktadır. 43,50m² lik kısmı taş malzemeden, 50,00 m² lik kısmı piriket malzemeden yığma tarzda oluşturulmuştur. Zemini grobeton olan yapı ahşap dilmeler üzeri kiremit malzeme ile örtülüdür. Mesken nitelikli yapı 79,00m² taban alanlıdır. 

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER