Melikgazi Gülük Mah.de 115 m² büro Satılık

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Melikgazi Gülük Mah.de 115 m² büro Satılık

Basın İlan Kurumu ilan portalı, ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri belirtilmiştir.

Kayseri İl, Melikgazi İlçe, 2579 Ada, 6 Parsel, GÜLÜK Mahalle/Köy, 5. kat 11 nolu Bağımsız Bölüm Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Gülük Mah. 2579 ada No,6 Parsel noda kayıtlı 527,53 m² yüzölçümlü ana taşınmaz da bulunan 5. kat 11 Nolu bağımsız bölümdeki '' Büro '' nitelikli taşınmazın tam hissesi satılacaktır. satışa konu bağımsız bölüm, bodrum kat + zemin kat + asma katı dükkanlardan normal katları büro türü işyerlerinden oluşan, normal katlarının her birinde 3 er adet büro bulunan tek asansörlü bir binanın 5. katındaki 11 nolu büro olduğu mahallindeki incelemeye göre 115 m² brüt alanlı olan bağımsız bölümün, 4 oda+ mutfak lw+ wc +antre + den oluştuğu kuzey ve batı yönlere iki cephesinin bulunduğu anlaşılmıştır. bağımsız bölümün içi kapı ve pencere doğramalarının ahşap pencerelerinin ısıcamlı giriş kapısının dekoratif kaplamalı saç kapılarından olduğu zeminlerinin seramik kaplamalı olduğu duvarlarının lw+ wc de tavana kadar seramik fayans kaplamalı diğer yerlerde alçı sıva üzerine plastik boyalı olduğu mutfakta tezgah ve dolapların yapılı olduğu bir odasında sabit dolapların bulunduğu bireysel doğalgaz kombi ile ısıtılan işyerlerinden olduğu anlaşılmıştır. satışa konu bağımsız bölüm Kayseri kent yerleşim alanının kent merkezindeki ve çoğunlukla ticaret amaçlı binalarla büyük ölçüde yapılaşmış gülük mahallesi sınırları içerisinde olduğu Kayseri kent yerleşim alanının ana arterlerinden olan inönü bulvarına cehpeli konumda bulunduğu Bulvara cepheli olan binaların genellikle zemin ve asma katlarının dükkan türü, normal katlarının büro türü işyerlerinden oluştuğu dükkan türü işyerleri yönünden ticari aktivitesi yüksek olmakla birlikte büro türü işyerleri yönünden nispeten ticari potansiyelinin bulunduğu taşınmazın Düvenönü meydanına ve doğu istikametine devamında kent merkezi kabul edilen Cumhuriyet Meydanına yürüyüş mesafesinde olduğu anlaşılmıştır.

İlanla ilgili detaylar için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER