Samsun İlkadım'da 125 m2 4+1 dubleks daire icradan satılıktır

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

Samsun İlkadım'da 125 m2 4+1 dubleks daire icradan satılıktır

T.C.
SAMSUN
İCRA DAİRESİ

2020/7675 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Samsun ili İlkadım ilçesi Kılıçdede mahallesi 4125 ada 19 parsel, 245/2568 Arsa pay/payda, Bağımsız bölüm niteliği Mesken Dubleks, Ana taşınmaz niteliği Altı Katlı Betonarme Apartman, 320,83 m2 ana taşınmaz yüzölçümlü, 4. Kat 12 nolu bağımsız bölümünde bulunan dublekstir. Satışa çıkarılan taşınmaz Ahmet ALPER adına kayıtlı olup, taşınmazdaki hissesi tam(1/1) dir.
İlkadım Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11.02.2020 tarih ve E.2692 sayılı yazısına göre; Samsun İli İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi 4125 ada 19 parsel, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında; Konut alanı Serbest Nizam (S-5) Beş katlı yere isabet etmektedir. Ayrıca taşınmazın bulunduğu parsel, 16.05.2012 tarih ve 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında rezerv yapı alanı ve riskli alan olarak belirlenen yerler ile riskli yapıların bulunduğu yerlerde bulunmamaktadır.
Kıymet takdir konusu taşınmaz, betonarme karkas yapı sisteminde yapılmış olan bodrum kat+zemin+4 normal katlı binanın 4. katındaki 12 bağımsız bölüm numaralı dubleks meskendir.
Mimari projesine göre dubleks mesken 125 m2 brüt, 110m2 net (balkon hariç, balkon: 9,70 m2) kullanım alanına sahip olup, Normal katta Salon, Oturma Odası-Mutfak, 2 oda, banyo, wc, antre- hol ve 1 balkon, çatı katında ise 1 oda olarak projelendirilmiştir. Taşınmazın bulunduğu binada asansör bulunmaktadır. Taşınmazda doğalgaz bağlantısı vardır ve ısınma bireysel kombi sistemi ile sağlanmaktadır. Taşınmazın daire giriş kapısı çelik, bina giriş kapısı alüminyum doğramadır. Binanın merdivenleri mermer, kat sahanlıkları fayans kaplamadır. Merdivenlerde alüminyum merdiven korkuluğu bulunmaktadır. Taşınmazın dış cephesi sıvalı ve boyalı olup, ön cephede siding kaplama yapılmıştır. Dış cephesinde ısı yalıtımı mevcuttur.Taşınmazın bulunduğu binanın girişi Hasan Uğurlu Sokak tarafındandır. Taşınmaz konum olarak Hasan Uğurlu Sokağa bakmaktadır. Asansörle 5'e basılıp, asansörden çıkılınca sağ tarafta bulunan dairedir. Taşınmazın bulunduğu katta taşınmazla birlikte 2 daire bulunmaktadır. Taşınmaz binanın en üst katındadır. Taşınmazın içindeki ıslak hacimlerin (wc-banyo) taban ve duvarı, mutfağın tabanı fayans kaplama diğer mahal döşemeleri laminat kaplamadır. İç kapıları Amerikan panel kapı, pencereleri pvc doğramadır. Mutfak tezgahı mermer olup mutfak dolabı bulunmaktadır. Banyoda duşakabin, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Taşınmazın içi sıvalı, boyalı ve bakımlı durumdadır. Kalorifer petekleri takılı ve çalışır vaziyettedir. Kıymet takdir tarihi itibariyle % 6 oranında yıpranma payı kesintisi yapılması uygun görülmüştür.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER