BAŞKAN DEMİRTAŞ; GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIĞIMIZDAN HALKIMIZ EMİN OLSUN

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Camileri, sosyal tesisler,okullar,parklar ve belediye hizmet binamızda bulaşıcı hastalıklara karşı programlı olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz. Halkımız, konuyla ilgili hassasiyetini muhafaza etsin. Gerekli tedbirleri aldığımızdan da emin olsunlar" dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ; GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIĞIMIZDAN HALKIMIZ EMİN OLSUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de bir kişide Corona virüsün testinin (COVID-19) pozitif çıkmasını duyurmasının ardından, ülke genelinde sürdürülen dezenfekte çalışmalarına İlkadım Belediyesi halkın yoğun olarak kullandığı çöp konteynerleri, okul, cami ve parklarda ilaçlama, tazyikli yıkama ve kireç uygulaması ile virüsten korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı. Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle İlkadım Belediyesi ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı cami, okul ve park gibi alanlarla kamu binalarını ve okulları baştan aşağıya temizliyor. Yapılan uygulama hakkında bilgi veren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ,son günlerde ülke gündemine damga vuran CORONA (COVID-19) virüsüne karşı İlkadım Belediyesi olarak tüm etki alanlarımızdaki ana caddeler kaldırımlar, çöp konteynerleri, okullar ve parklar belediye ekipleri tarafından ilaçlı solüsyonla ve tazyikli su ile yıkanarak dezenfekte edildiğini söylediler.

“Tüm birimlerimizle halkımızın yanındayız”

Sorumluluğumuz alanındaki tüm bölgelerde çalışma yaparak son günlerde gündemde olan corona virüs salgınıyla ilgili önlemlerimizi artırarak teyakkuza geçtiklerinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Halkımızın bu konuda sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimizi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerimizde corona virüs nedeniyle bazı ürünlere artan talebi fırsatçılığa çevirenlere karşı denetimleri sıklaştırdı. Fırsatçılık yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır. İlkadım Belediyesi olarak her birimimizle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızdan hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekün seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir” diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER