banner223

İLKADIM BELEDİYESİ’NDEN SATHİ KAPLAMA ATAĞI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda yol yapım çalışmalarına son sürat devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, sorumluluk sahaları içerisindeki okul, hastane, gibi önceliği olan alanların asfalt, sathi kaplama ve yol onarımlarını gerçekleştiriyor.

İLKADIM BELEDİYESİ’NDEN SATHİ KAPLAMA ATAĞI

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “İlçemizdeki  yol ihtiyaçlarını analiz ettik ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda yollarımızı daha hızlı bitmesi için, düzenlediğimiz program doğrultusun tüm ekiplerimiz ve makine parkurumuzla birlikte çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken SASKİ, Doğalgaz gibi ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde istişareli bir şekilde hareket ediyoruz. En çok ihtiyacı olan okullar bölgesinden başlamak üzere, bozuk yol sorunlarını ortadan kaldırmak için canla başla çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz büyük bir mücadele içerisinde. Bazı bölgelerimizin mağdur olmamaları amacıyla çözüm yollu olarak yama asfaltlama çalışmalarıyla devam etsekte ilerleyen zamanda kalıcı çözümler için daha çok çalışacağız”  dedi.

“Vatandaşlarımızın takdiri çalışma azmimize güç katıyor”

Yaptığımız sathi kaplama, asfalt, yama çalışmaları vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından oldukça takdir topladığının altını çizen Başkan Demirtaş,” Bizlere çalışma azmi ve motivasyonu kazandıran da vatandaşlarımızın yaptığı olumlu geri dönüşler ve yorumlardır. Daha güzel bir İlkadım için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bildiğiniz gibi göreve başlayalı daha 17 ay oldu. Elimizdeki kısıtlı imkanlarla kaynakları verimli kullanarak tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme gayreti içersindeyiz. Bu konuda halkımızdan biraz anlayış ve sabır bekliyoruz. Görev süremiz boyunca, şehrimizdeki problemleri çözmek için kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER