banner221

İLKADIM U18 ZİRVE MÜCADELESİNDE HIZ KESMİYOR

Yeni sezona galibiyetle başlayarak iddialı olduklarını gösteren İlkadım Belediyespor U18 Kız Basketbol takımı Atakum Belediyespor Basketbol takımını 91-34’luk skorla geçerek zirve mücadelesini sürdürüyor.

İLKADIM U18 ZİRVE MÜCADELESİNDE HIZ KESMİYOR

Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve sporcu yakınlarının da büyük ilgi gösterdiği maçlarda oyuncuların mücadelesi alkış topladı. Her iki takım basketbol oyuncuların galibiyet için çıktıkları sahada İlkadım Belediyesi U18 Kız basketbol takımı hava atışı ile başlayan maça Atakum Belediyespor potasına art arda attığı basketlerle maçın ilk çeyreğin de 20 sayı fark ile maçta üstünlüğü gösterdi. İlk yarını son çeyreğine doğru Atakum Belediyespor iyi alan savunmasını sayıya çevirerek aradaki sayı farkını 10 sayıya indirdi. İlk yarı bitiş periyodu sonrası mavi-turuncu renkleri taşıyan İlkadım Basketbol takımı 35-25’lik skorla soyunma odasına galip girdi.

Devre arası antrenörler Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar’ın verdiği taktiklerle ikinci yarıya hız kesmeden başlayan mavi-turunculu ekip ilk periyotta attığı basketlerle temposunu oyuna yansıttı. Girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan 23 sırt numaralı rakip basketbol oyuncusunu sahanın dışa taşıyan İlkadımlı basketbol oyuncusu sılanın centilmenlik hareketi izleyicilerden alkış topladı. Aradaki puan farkını açan maçın son saniyelerine kadar üstün oynayan İlkadım Belediyespor basketbol takımı rakip takım Atakum Belediyespor dan ikinci yarı boyunca potasında sadece 6 sayı gördüğü maçı 91-34 skorla 57 sayı farkıyla kazandı.

‘’Spordaki başarıyı yakından takip ediyorum’’

Spor alanındaki başarılarıyla adından söz ettiren İlkadım Belediyesi’nin kız basketbol takımını yakından takip ettiğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Kızlarımız yeni sezon da güzel maçlar çıkarıyorlar. Onları destekliyor başarılarının devamını diliyorum” diye belirtti.

‘’Bu taraftar galibiyeti hak ediyor’’

Bu kulübün burada bu seyircinin önünde oynamasında alınan her başarıda gerçekten çok fazla emeğin var olduğunu dile getiren İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman; Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah basketbola olan ilgiye şehirde yaşayan insanlarımız yansıtarak İlkadım Belediyespor’da daha iyi işler yapacağımızı umut ediyorum. Çünkü bu taraftar daha iyi maçlarda daha iyi galibiyetleri hak ediyor’’ dedi.

‘’Başarıyı Başkan Demirtaş’a armağan ediyoruz’’

Rakibine 57 sayılık üstünlük sağlayarak maçın kazanan basketbol oyuncuları ile sevinci paylaşan ve duygularını ifade eden antrenörler Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar;Her zaman yanlarında ve destekçileri olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a galibiyeti armağan ettiklerini söyledi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER