banner221

İLKADIM’DAN SOGUK HAVALARDA YÜREK ISITAN YARDIM

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi hanelere soba ve eşya yardımında bulundu.

İLKADIM’DAN SOGUK HAVALARDA YÜREK ISITAN YARDIM

İlkadım Belediyesi, sosyal belediyecilikteki örnek uygulamalarına devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk kış günleri sebebiyle zor koşullarda yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sobaları teslim ederek sıcak bir yuvada yaşam sürdürebilmelerini sağlıyor. İhtiyaç sahibi hanelerde teknik sosyal inceleme yapan ekipler, Mahalle muhtarlıkları ,Kaymakamlık ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonu işbirliği ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerle usulüne uygun olarak ulaştırılıyor. Bu kapsamda Anadolu ve Fevzi Çakmak Mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere hayat desteği olan Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri Koltuk Takımı, Yataklı Baza, Soba ,Perde ,Halı ,Mutfak Malzemeleri, Kapaklı Dolap gibi ihtiyaçları, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

“Tek önceliğimiz vatandaşlarımız”

Hizmetlerde her zaman önceliğin vatandaş olduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Sosyal belediyecilik hedefimiz doğrultusunda vatandaşımızın her ihtiyacında yanında oluyoruz. Hayırseverler ve vatandaşlarımızdan alınan ihtiyaç fazlası eşyaları yine ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırarak paylaşma ve dayanışma kültürünü ilçemizde büyüterek devam ettiriyoruz. Özellikle pandemi sürecinden olumsuz etkilenen ailelerimize devletin şefkat elini uzatarak destek olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eşya ve soba yardımını alan aileler duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER