banner221

KAYMAKAM KEKLİK VE BAŞKAN DEMİRTAŞ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ,İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ve beraberindeki sağlık ve emniyet güçlerinin olduğu heyet ,koronavirüs denetiminde,  esnaflar ve vatandaşlarla sosyal mesafe kurallarına göre sohbet ederek, kurallara uymanın önemine dikkat çekti.

KAYMAKAM KEKLİK VE BAŞKAN DEMİRTAŞ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik,  İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir ve İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hayri Ertan ile birlikte kent merkezinden vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda İçişleri Bakanlığı tarafından ikincisi gerçekleştirilen korona virüsü denetimlerinde salgında  alınması gereken önlemler ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Aynı anda İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri ise çeşitli meslek odalarına bağlı işyerlerine yönelik denetimlerine ara vermeden devam etti. Gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimlerde, maske takmayan vatandaşlar uyarıldı. Maskesi bulunmayan vatandaşlara İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından maske dağıtıldı.

“Zabıta ekipleri de iş yerlerine korona virüs denetimi yaptı”

Bu kapsamda iş yerlerinde ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda denetimlerde bulunan zabıta ekipler, işletmelerin kurallara uyulup uyumadığını kontrol etti. Ekipler işletme sahiplerine ve müşterilerine tehlikenin henüz geçmediğini hatırlatarak özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

“Vatandaşlarımıza konunun önemini hatırlattık”

Bu virüsü hep birlikte kurallara riayet ederek yeneceğiz diyen İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bugün vatandaşımıza konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz; çünkü bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, korona virüsle mücadelede o denli başarılı oluruz” diye konuştu.

“Halkımızın duyarlılığı yüksek”

Yapılan bütün tedbirler alınan bütün çalışmalar ilçe halkımızın sağlığı adına önem arz ettiğini ve  halkında  bu konuda duyarlılığı yüksek olduğunu söyleyen İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik;” Bugünde yine o denetimlerden birini gerçekleştirdik. Halkımızın arasına çıktık. Esnafımızla, halkımızla, esnaf müşterileriyle istişarelerde bulunduk. Korona virüsünün çağımızın hastalığı olduğunu bu virüsten korunmak için elimizdeki en önemli şeyin maske olduğunu, bunun yanında temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uymak gerektiğini halkımıza tekrar tekrar anlattık” diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER