KAHRAMANMARAŞ HALA FRANSIZ İŞGALİNDE

Yazıklar olsun.Korku dağları sarmış belli.

Millet Partisi Kahramanmaraş il teşkilatının 9 Şubat günü gerçekleştireceği Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşu programı ile ilgili afişler kaldırıldı.

Yazıklar olsun o afişleri kaldırınlara diyorum.

Ülkem bu hale mi gelecekti?

Milli mücadelemizin ilk ateşini yakan Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşu’nun kutlanacak olduğu programla ilgili afişleri indirmek.

Akıl hafzala alır gibi değil!

Ey ehli insaf Milletim!

İnsaf sahibi, vicdan sahibi, adalet sahibi bütün milletimi bu hareketi protesto etmeye çağırıyorum!

İnşallah Kahramanmaraş ve çevresindeki bütün vatandaşlarımız bu duruma el koyacak salonun içini ,dışını, Kahramanmaraş sokaklarını bu kutlu şölende bir araya getirecektir.

Ve bu durum bütün Türkiyemi ayağa kaldıracaktır inşallah...

Bütün partilerin hazineden söğüşledikleri yetim hakkı olan paralarla haksız ve adaletsiz bir seçim kampanyası yürüttüğü bir dönemde Millet Partisi Kahramanmaraş’ın Kurtuluşu Şöleni düzenliyor...

Bu nasıl engellenir?

Bunun hesabını milletimiz sormalıdır ve inşallah soracaktır.

Allah'ın izni ile Sütçü imamın torunları 9 Şubat günü Maraşı bu kez de içimizdeki fransızlara karşı nasıl savunacaklar onu tüm tüm dünyaya gösterecekler.

Haydi haydi haydi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cuma sevmez
Cuma sevmez - 5 yıl Önce

Öncelikle k .maraşımızın 9 şubat fıransız düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünü kutluyorum. Afişleri indirmek son derece hazımsizılik

Mehmed Emin Özdemir
Mehmed Emin Özdemir - 5 yıl Önce

Amin milletimiz yaşayacak düşmanları kahrolacak inşaAllah.

İDRİS DURMUŞ
İDRİS DURMUŞ - 5 yıl Önce

Fransız bizim hepimizin düşmanı değil miydi? Fransız işgaline belli bir kesim mi karşı çıkmıştı? Bildiğim kadarıyla işgal günlerinde Maraş'ta kayda değer bir tek işbirlikçi bile çıkmamıştır! Kurtuluş Gününü kutlamak yoksa Ermeni sözde soykırımını tanıyan Fransa'ya karşı ayıp mı oluyor!?

Şevket Kuzgun
Şevket Kuzgun - 5 yıl Önce

FRANSIZ BAŞKANI EMANUEL MACRON MİLLET PARTİSİNE UYGULANAN SEFİLLİĞİ DÜN DUYMUŞ OLACAK Kİ,HEMEN TÜRK MİLLETİNE BİR KEFEN BİÇTİ.

Hamza Topuz
Hamza Topuz - 5 yıl Önce

Çolugumuzda çocuğumuzdan hep beraber ordayız inşAllah.

Mehmet Özer
Mehmet Özer - 5 yıl Önce

Millet Partisi milletin sesi,dir.Bu sesi hiç kimse engel olamaz.Yaşasın millet,Kahrolsun millet düşmanları ve yerli iş birlikçileri.

HAYRETTİN ÖZTÜRK
HAYRETTİN ÖZTÜRK - 5 yıl Önce

* HER EVE BAYRAK GEREK * BAYRAK GAZETESİ AFİŞLERİNİ DE KAPATIYORDU BU MENHUSLAR ... NE BUYURMUŞ ATALAR ; '' KIRK YILLIK YANİ , OLMAZ Kİ KANİ ... ''