Kardeşçe Kucaklaşmak Mecburiyetindeyiz!

Türkiye ciddi bir gelişmeye atılıma ve diyaloğa adım atıyor. Ortadoğu da amansız bir mücadele var. Türkiye deki bu gelişme dünyada büyük gelişmelere yol açacak gibi gözüküyor. Türkiye deki atılımlar birilerinin uykularını kaçırıyor olmalı. Türk ve İslam dünyasının uyanışı Türkiye düşmanlarını harekete geçiriyor.

Eğer üçüncü bir dünya savaşı çıkacaksa bu gelişmelerden çıkma ihtimali vardır. Çok büyük ve haince bir planla karşı karşıyayız. Bu plan 11 Eylül saldırısı ile birlikte başladı. Zaten 11 Eylül Saldırısı da bir düzmece değil miydi? Dünyadaki tüm Müslümanların yok edilmesi hedefleniyordu !

BOP- Büyük İsrail Projesi tamamlanana kadar bu saldırılar devam edecek buna İnan ın. İç karışıkların amacı da bu zaten. Ortadoğu’yu kan gölüne çevirenler boşuna çaba göstermiyor? Suriye’de başlatılan mezhepler arası iç savaş bölgenin tamamına yayılmak isteniyor.

Adı konulmak istenmeyen bir mezhep çatışmalarıyla karşı karşıyayız. Oyunun asıl amacı da Türkiye üzerine oynanmak isteniyor. Türkiye yeni bir İstiklal Savaşı ile karşı karşıya kalabilir. Türk yetkilileri Barzani ile anlaşıyordu. Kuzey Irak petrolü 50 yıllığına Türkiye üzerinden akacak müthiş bir anlaşma imzalanacaktı. Emperyalist güçler buna izin vermediler. Aniden İŞİD diye bir terör örgütünü ortaya çıkardılar, Irak da ve Suriye de Türkiye lehine gelişen bütün dengeleri değiştirdi. Suriye- Irak bölünmenin eşiğinde büyük bir iç savaşın dehşetini yaşadı, yaşıyor.

Bugün ülkemiz başta olmak üzere bütün İslam alemindeki terör olaylarını, örgütlerini para, silah ve koruma olarak ABD ve Avrupa ülkeleri desteklemiyor mu? Bu ne anlama geliyor? İslam ülkeleri top yekun bir Haçlı saldırısı ile karşı karşıyadır. Bunu saklamaya gizlemeye gerek kalmadı artık. Ne yapılmalı ya cevap verelim. Dünya dengeleri yeniden değişmeli, Türk ve İslam dünyasının arasındaki engeller kaldırılmalı.

Ciddi bir Doğu bloğu kurulmalı ve ABD ye Avrupa birliğine karşı Doğu Bloğu gündeme gelmeli. Türk dünyasıyla olan yakınlaşma ve diyalog sağlanmalı. Rusya ile olan ilişkilerimiz hızla iyileştirilmeli. Ülke insanı olarak almamız gereken tedbirler de var. Her türlü tahriklere karşı uyanık olmak, birlik ve beraberlik içinden kardeşçe kucaklaşmak zorundayız.

Çıkarılması planlanan huzursuzluklar ve her dönemde baş vurulan ihtilal senaryoları, Türk- Kürt, ya da Mezhep çatışmasına karşı tedbirli olmalıyız. Ülkemizi bölmeyi, karıştırmayı ve iç savaşa çekmeyi hedefleyen her türlü hareketin, oyunun farkında ve karşısında olmalıyız. Bunlar Türkiye düşmanı hainlerin oyunudur. Duyarlı vatanseverler olarak bu oyuna gelmemeliyiz, gelmeyeceğiz!..

Parti, pırtı mezhep, siyasi görüş fark etmez; biz biriz, bütünüz ve aynı ülkenin insanlarıyız.Huzur ve Barış hakkımız, mal ve can güvenliğimiz temel arzumuz. Her türlü tahriklere karşı devletin yanında dimdik ayakta durmak zorundayız. Bir olmalıyız, kardeş olmalıyız ve hainlerin oyununa gelmemeliyiz.

Şu an Ülkemizde hakim olan duyarlı bir birliktelik var. Dernekler, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Partiler, Vakıflar ve Esnaf Oda Başkanları bir araya gelip birlikte hareket etmek üzere kararlar alıyorlar: Devletimizin milletimizin yanındayız diyorlar. Asgari müştereklerde buluşma ve “Türkiye Düşmanlığına Karşı” hep birlikte hareket etme kararı alınıyor.
Bunlar sevindirici gelişmelerdir.

Bu adım tüm illerde atılmalı ve ülkemizde milli seferberlik ruhu ile kaynaşıp kucaklaşılmalıdır. Her türlü oyunlara, olaylara ve senaryolara-tahriklere karşı ortak tavır almak zorundayız.

Ülkemize ihanet içeren her türlü gelişmelere ve tahriklere karşı yapılacak eylemlerde taşkınlığa meydan verilmemeli. Devlete ve devlet birimlerine yardımcı olunmalıdır! Şu an ki dönem, kardeşlik dönemidir; uyanma, bir olma, duyarlı hareket etme, kardeşçe kucaklaşma ve ülke güvenliğine sahip çıkma dönemidir. Sağ duyu ile hareket edersek her türlü engeli aşarız ve ülkemizin huzurunun bozulmasına izin vermeyiz!..

YORUM EKLE