banner223

En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Sarıcaoğlu Seçildi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, istihdam sağlayıcı yatırımlara yönelik çalışmaları ile yılın başarılı belediye başkanı şekildi.

En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Sarıcaoğlu Seçildi

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde "Milli Mücadelenin 100. Yılı dolayısıyla Sheraton Grand Otelde düzenlenen gecede Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, istihdam sorununun çözümüne yönelik ilçesine kazandırdığı yatırımlar nedeniyle yılın belediye başkanı seçildi. Televizyon Yapımcısı Mesut Yar'ın sunuculuğunu yaptığı gecede Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’nun ödülünü İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran verdi.

AK Parti, MHP ve CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri ile Samsun iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı gecede farklı alanlarda yılın gazetecilerine, iş insanlarına, bürokratlara, sanatçılara ve sporculara ödüller verildi.

Kendisine verilen ödülden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yapılan çalışmaların takdir görmesinin en büyük ödül olduğunu söyledi.

Kavak 'in bugün Samsunun en hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, aldığı yatırımlarla Kavak'ın hızla Samsun' un sanayi bölgesi olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Kavak Organize Sanayi Bölgesinde bugün 26 sanayi tesisinin üretimleri ile dünyaya atıldıklarını ve bölgede tam doluluk oranının sağlandığına dikkat çeken Sarıcaoğlu, bölgede yüzlerce gencin çalıştığını belirterek "Biz ilk göreve geldiğimizde ilçemizin kalkınmasının ve göçün önlenmesinin tek yolunun istihdam sorunun çözmekten geçtiğini tespit etmiş ve çalışmalarımızı da bu ağırlıkta yapmıştık. Bu hedef yolunda büyük mesafe aldık. Birinci OSB de tam doluluk sağladık şimdi 2 OSB çalışmalarına başladık. Bunun da çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak daha fazla yatırımcının ilçemize gelmesini sağlayacağız. Çünkü biliyoruz ki bacası tütecek her yeni tesis onlarca insanımıza iş ve aş demektir. Evlerine mutluluk huzur demektir." dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER