KAVAK MECLİSİ DEPREM DE YAŞAMINI YİTİRENLERİ ANDI 

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, Kavak Belediye Meclisi’nde anıldı.

KAVAK MECLİSİ DEPREM DE YAŞAMINI YİTİRENLERİ ANDI 

Kavak Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralına uygun olarak Kavak Belediyesi Çok Amaçlı Kardelen Düğün salonunda yapıldı. 8 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  başkanlık yaptı. Mecliste görüşülen maddeler incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

İzmir’de yaşanan depremin ortaya çıkardığı acıların gündeme geldiği mecliste, hayatını kaybeden vatandaşlarda unutulmadı. Meclis Üyesi Mustafa Sarıoğlu, Cumhur ittifakı adına okuduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kavak Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri olarak İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.  Bu arada yine geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz ve 22. 23. 24. Dönem AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu eski Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu ile Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle aramızdan ayrılan Belediye Personelimiz Kamuran Keskinoğlu’na Allah’tan rahmet kederli aileleri ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER