1 Ekim Yaşlılar Günü

BOLU (AA) - Bolu'da 1 Ekim Yaşlılar Günü kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara tansiyon kontrolü ve sağlıklı yaşam bilgilendirmesi yapıldı.Bolu Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğinde 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle...

1 Ekim Yaşlılar Günü

BOLU (AA) - Bolu'da 1 Ekim Yaşlılar Günü kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara tansiyon kontrolü ve sağlıklı yaşam bilgilendirmesi yapıldı.

Bolu Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğinde 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle Bolu Belediyesi Aşevinde düzenlenen etkinlikte 65 yaş üstü vatandaşların önce tansiyon ölçümleri yapıldı.

Uzmanların sağlıklı yaşam için yaşlılara çeşitli önerilerde bulunduğu etkinliğe Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Sağlık İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Etkinlikte, Sağlık İl Müdürlüğü personeli tarafından yaşlılara alkol ve sigaranın zararlarından, düzenli yürüyüş ve dengeli beslenmeye kadar birçok konuda bilgilendirme yapılarak, erken teşhiste büyük önem taşıyan check up uygulaması için aile hekimliklerine davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER