Gelmiş Geçmiş En İyi 3 Yabancı Dizi

Gelmiş Geçmiş En İyi 3 Yabancı Dizi | En İyi Yabancı Diziler Listesi | IMDB 8.0 ve Üzeri Diziler En iyi yabancı diziler hangileridir? Hangi diziyi izlemeliyim? En çok izlenen yabancı diziler hangileri? Gibi sorularınız varsa ve yabancı dizi önerileri arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz ! 

Gelmiş Geçmiş En İyi 3 Yabancı Dizi

Gelmiş Geçmiş En İyi 3 Yabancı Dizi | En İyi Yabancı Diziler Listesi | IMDB 8.0 ve Üzeri Diziler En iyi yabancı diziler hangileridir? m? En çok izlenen yabancı diziler hangileri? Gibi sorularınız varsa ve yabancı dizi önerileri arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz ! Hangi diziyi izlemeliyi

3- Band Of Brothers En İyi Yabancı Diziler IMDB – Yabandı Dizi Önerileri – Band Of Brothers IMBD Puanı: 9.5 / Fragman Devam Ediyor Mu: Hayır. (Final yapmış en iyi yabancı diziler arasında) Yayınlanmış Sezon Sayısı: 1 ( 10 bölüm ) / Mini DiziYayım Tarihi: 2001 Oyuncular: Scott Grimes (Donald G. Malarkey) / Damian Lewis (Richard D. Winters) / Ron Livingston (Lewis Nixon) / Shane Taylor (Eugene G. Roe) / Donnie Wahlberg (C. Carwood Lipton) / Peter Youngblood Hills (Darrell C. (Shifty) Powers) / Matthew Leitch (Floyd M. (Tab) Talbert) / ( Devamını, Full listeyi şuradan görebilirsiniz ) Band of Brothers, tarihçi ve biyografi yazarı olan Stephen E. Ambrose tarafından yazılan Band of Brothers kitabına dayanan, İkinci Dünya Savaşı hakkında 10 bölümden oluşan bir HBO TV dizisidir. Band of Brothers’ın bu kadar dikkat çekmesinin ve en iyi yabancı diziler sıralamasında bu kadar üst kademelerde yer almasının başlıca sebeplerinden biri Steven Spielberg tarafından çekilmiş olması ve Tom Hanks’in de kadroda yer alması keza daha önce de bu iki isim birlikte çalışarak “Saving Private Ryan” adlı bir başka gerçekçi 2. Dünya Savaşı filmi çekmişlerdi. Seriler, 101. Havadan Ulaşım Birimine atanan 2. Tabur Kolay Şirketini izliyor. Normandiya’ya inmeden önce savaşın sonuna kadar yaşadıkları tecrübeleri takip ediyor. Olaylar, kolay şirket askerlerinin gerçek hayat hesaplarına dayanıyor. Her bölümden önce hayatta kalan üyeler, genellikle düşmüş arkadaşlarını ve hayatlarının geri kalanını onlara bırakacak deneyimleri düşünürken yaşadıkları deneyimlerini anlatıyor. Hayatımda ciddi anlamda izlemekten keyif aldığım, aklıma kazınan nadir dizilerden. Eğer savaş dizileri tavsiyesi arıyor ve sadece öylesine değil, en iyi yabancı savaş dizileri arasında yer alsın, aynı zamanda gerçek olayları dayansın bir de 2. dünya savaşı ile ilgili olsun diyorsanız, gerçekten dünyanın en iyi yabancı dizilerinden birisi olan ( hatta kendi kategorisinde ilk 3’te yer alan ) Band Of Brothers kesinlikle çok çok iyi bir tercih olacaktır.

2- Breaking Bad En Popüler Yabancı Diziler – En İyi Yabancı Diziler – Breaking Bad IMBD Puanı: 9.5 / Fragman Devam Ediyor Mu: Hayır Yayınlanmış Sezon Sayısı: 5Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: Yok İlk Sezon Tarihi: 2008 Oyuncular: Bryan Cranston (Walter White) / Anna Gunn (Skyler White) / Aaron Paul (Jesse Pinkman) / Dean Norris (Hank Schrader) / Betsy Brandt (Marie Schrader) / RJ Mitte (Walter White, Jr.) … (Devamını, Full listeyi şuradan görebilirsiniz ) Yabancı dizi önerileri denildiğinde Breaking Bad’i en iyi yabancı diziler listesine dahil etmemek büyük sorumsuzluk olurdu. Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dram dizisi olan Breaking Bad, bence ölmeden önce yapılması gerekenler listesinde mutlaka yer verilmesi gereken kaliteli bir yapım. 50’li yaşlarda bir lisede kimya öğretmeni olan Walter White, aynı zamanda ailesinin gereksinimlerini karşılamak için oto yıkamada çalışmaktadır. Mütevazi ve ağırbaşlı bir hayat yaşayan kahramanımız meslek hayatında ve sosyal ilişkilerinde biraz silik bir görünüm çizmekte fakat çevresi tarafından çok sevilen iyi bir aile babasıdır. Bir süre sonra akicğer kanseri olduğunu ve kısa bir süre sonra öleceğini öğrenir. Hayatının son günlerinde, öldükten sonra ailesini rahatlıkla geçindirebilecek parayı bırakabilmek için yollar aramaya başlar. Tesadüf eseri uyuşturucu ticareti yaptığını öğrendiği bir öğrencisi ile metanfetamin işine girer. Kimya alanındaki üstün bilgisi sayesinde kaliteli uyuşturucu yapar ve öğrencisi ile birlikte ismini duyurur. Şimdiye kadar namuslu ve dürüst bir hayat yaşamanın ona sadece kanser kazandırdığını düşünen Walter White’ın kendisinin ve çevresindeki insanların hayatlarını ve geleceklerini nasıl değiştirdiğini izliyoruz dizide. Olay kurgusu ve oyuncuların harika performansıyla en iyi yabancı diziler sıramasında uzun süre zirveden inmeyen Breaking Bad için bu kadar övgünün abartılı olduğunu düşünebilirsiniz. Ben, anlatılmaz, izlenir diyorum ve mutlaka izlenmesi gereken diziler listesinde ilk sıraya yazıyorum.

1- Game Of Thrones Son Zamanların En İyi Yabancı Dizileri – En İyi Yabancı Diziler Listesi – Game Of Thrones IMBD Puanı: 9.5 / Fragman Devam Ediyor Mu: Evet Yayınlanmış Sezon Sayısı: 7Yeni Sezon Başlangıç Tarihi: 2018 İlk Sezon Tarihi: 2011 Oyuncular: Peter Dinklage (Tyrion Lannister) / Lena Headey (Cersei Lannister) / Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) / Kit Harington (Jon Snow) / Sophie Turner (Sansa Stark) / Maisie Williams (Arya Stark) / Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) / Iain Glen (Jorah Mormont) / ( Devamını, Full listeyi şuradan görebilirsiniz ) Geldik en iyi yabancı diziler IMDB sıralamsında 1. sırada yer alan ayrıca en çok izlenen yabancı diziler listesinde de ilk sırada yer alan Game of Thrones’a. Aslında ölmeden önce mutlaka izlenemesi gereken yabancı diziler arasında Game of Thrones adına söylenecek çok fazla söz yok. Aldığı IMDB puanı ve popüleritesi zaten ne kadar iyi bir yapım olduğunu fazlası ile kanıtlıyor. Herkes tarafından bu kadar övülen bir dizi gerçekten izlemeye değecek en iyi diziler arasında mı ?; Dizinin senaryosu George R.R Martin tarafından yaratılan A Song of Ice and Fire’s World kitabından uyarlama. ki bu kitap insanoğlunun yazmış olduğu en büyük hikayeden biridir. George R.R Martin tarafından yaratılan yepyeni bir dünya. Hikayede o kadar çok olay örgüsü ve karakter var ki, her bir haneden veya karakterden başlı başlına bir dizi çıkar. Ve hikayesi şu ana kadar izlediğiniz hiç bir filmle ya da dizi ile benzerlik göstermiyor. Yüzüklerin Efendisi’ndeki hobbitlere benzer şekilde, Game of Thrones kahramları da daha az erkek, cüce, babasız çocuklardan oluşuyor. Bu da hikayeyi bazı prenslerden veya süper kahraman öykülerinden daha çekici hale getiriyor aslında. Konusu ise çok geniş ancak ben 1 cümle ile özetlemeye çalıaşayım; Dokuz asil aile, Westeros’un efsanevi topraklarında kontrolü sağlamak için hem fiziksel hem de siyasi ve cinsel entrikalar içinde fantastik karakterlerin ve yaratıkların da bulunduğu savaşlar veriyor. Eğer hala en iyi fantastik dizilerden biri olan Game of Thrones u izlmediyseniz sizin yerinizde olmayı, yani en baştan ilk defa izliyor olamayı çok isterdim. Çünkü size çok zevlki saatler geçirtecek bir yapım kendisi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER