Karadeniz Tiyatrosu sezonu tamamladı

- Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz: - "Bu yıl iki yetişkin ve iki çocuk oyunuyla toplam 202 kez sahne üzerinde performans gösteren ve 35 bin 495 tiyatroseverle buluşan sanatçı dostlarımızı canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyorum"

Karadeniz Tiyatrosu sezonu tamamladı

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, belediye bünyesinde 54 yıldır kentin kültür sanat hayatını renklendiren Karadeniz Tiyatrosu'nun bu sezon ikisi yetişkin, ikisi çocuklara yönelik 4 oyunla 35 bini aşkın seyirciye ulaştığını bildirdi.

Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun sezonu tamamlaması dolayısıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin 100 yıllık köklü bir tiyatro geleceğine sahip olduğunu, belediye bünyesindeki Karadeniz Tiyatrosu'nun da 54 yıldır aralıksız Ordu'nun kültürel ve sosyal çehresine renk kattığını ifade etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun geride kalan sezonda, ikisi yetişkin ve ikisi de çocuklara yönelik olmak üzere 4 oyunla seyirci karşısına çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl iki yetişkin ve iki çocuk oyunuyla toplam 202 kez sahne üzerinde performans gösteren ve 35 bin 495 tiyatroseverle buluşan sanatçı dostlarımızı canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tiyatrosever halkımıza yine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda hedeflerimizi daha da büyüterek değerli vatandaşlarımıza ve sanatsever dostlarımıza birbirinden güzel oyunlarla kültürel ve sanatsal anlamda hizmet vermeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER