banner221

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan kütüphane açıldı

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Eğitim ve Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan kütüphane hizmete girdi.Kütüphanenin açılışında konuşan KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar, Türkiye'nin sanayileşmesine...

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan kütüphane açıldı

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Eğitim ve Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan kütüphane hizmete girdi.

Kütüphanenin açılışında konuşan KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar, Türkiye'nin sanayileşmesine büyük katkıları olan KARDEMİR'in, kütüphaneyle bu katkısını daha da genişlettiğini söyledi.

Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi ile yapılan protokole de değinen Utkanlar, kütüphane bünyesindeki yayınların ulusal veri tabanına açık olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasının ardından Utkanlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile kütüphaneye en çok bağışta bulunan Haluk Güldür, kütüphanenin açılış kurdelesini kesti.

Daha sonra tüm bağışçılara ve kütüphane açılışına emek harcayan kişilere plaket verildi, kütüphane salonu tanıtımı gerçekleştirildi.

Personelin, sektörde yer alan paydaş çalışanların ve öğrencilerin yararlanabilmesine yönelik açılan kütüphanede, iki bine yakın yayın bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER